Chattijd sex chat Chattijd.nl

Chattijd

icoon klokAltijd up-to-date
icooon sterOnafhankelijk Advies
icoon slot100% Veilig Daten

Over Chattijd

Laatste update : door Expert

 

Chattijd is een erotische chatbox wat is opgericht in 2001 en daarmee zijn ze samen met Chatgirl één van de eerste Nederlandstalige sexchatsites. Dagelijks trekt Chattijd.nl 35.000 chatters en ongeveer één op de vijf is een vrouw. Daarnaast kun je op Chat tijd altijd gratis inloggen en gebruik maken van de gratis webcam functie. Zoals gezegd kun je hier wel gratis inloggen maar moet je daarvoor wel bereid zijn om gemiddeld zo'n tien a twintig minuten te wachten. Wanneer je de wachtrij wilt overslaan moet je daarvoor bellen naar een 0909 betaalnummer (€2 euro). Daarentegen hebben zij wel meerdere operators waardoor er vrijwel altijd wel iemand online is om vragen te beantwoorden. Op Chat tijd kun je ook gratis een profiel aanmaken en foto's toevoegen. Dagelijks maken meer dan 70 mensen gratis een profiel aan en hebben ze al meer dan 150.000 actieve profielen.

Wanneer je naar de website van Chattijd.nl suft zul je aan het vernieuwde design niet direct merken dat het al een verouderde chatbox is. Het inlogscherm is namelijk reeds aangepast en vernieuwd, maar eigen had de chat box zelf ook wel een goede update kunnen gebruiken. Daarnaast zie je ook veel webcamsex reclame in beeld en is de laadtijd soms wat aan de trage kant.

Chattijd veilig en betrouwbaar?

Als je op naar chattijd surft zie je direct dat er gebruikt gemaakt wordt van een beveiligde SSL verbinding. Daarnaast werkt hun server met encryptie waardoor je dus veilig en discreet kunt chatten. Tevens zetten zij meerdere hulpmiddelen in om eventuele misbruik te kunnen voorkomen. Anderzijds is het ook zonder account mogelijk om toegang te krijgen tot deze website en daarbij de profielen van andere te bekijken. Daarbij wordt er wel actief gecontroleerd op fakers en spammers, maar ook Chattijd is niet 100% fakevrij.

Zoals op iedere drukke gratis chatsite zul je ook op Chattijd.nl mensen kunnen treffen met foute bedoelingen. Het is daarom zeer verstandig om nooit zomaar persoonlijke en vertrouwelijke informatie te delen met andere chatters op deze site. Internet criminelen kunnen jou met je persoonlijk gegevens en/of foto's afpersen of chanteren om geld af te dwingen. Daarnaast kun je ook tijdens een date te maken krijgen met mensen die alleen maar op geld uit zijn. Deze mensen kunnen je bedreigen of daadwerkelijk mishandelen om geld af te staan. Wees dus altijd voorzichtig, volg je intuïtie en spreek niet zomaar af op afgelegen locaties.

Chattijd details

NichedatingNee
Gay datingJa
ErotiekJa
SeniorenNee
OverspelJa
Hoger opgeleidenNee
Lokale zoekfilterPer Provincie
Aantal bezoekers200.000 p/maand
Aantal profielen150.000
Aantal chatters35.000 p/dag
Prijs per berichtGratis
Prijs per loginGratis / €2,00

Klantenbeoordelingen Chattijd

Plaats een beoordeling bij Chattijd!

Geen beoordelingen, Ervaringen en Klachten

Chattijd sex chat Chattijd.nl

Deel jouw ervaring over Chattijd

Win een BOL.com cadeaubon t.w.v. €100,-

Plaats eerste review

avatar
wpDiscuz