Datesmetervaring review

DatesMetErvaring

icoon klokAltijd up-to-date
icooon sterOnafhankelijk Advies
icoon slot100% Veilig Daten

Over DatesMetErvaring

Laatste update : door Expert

DatesMetErvaring is opgericht in 2016 en is uitsluitend bedoeld voor mannen met ervaring. Zo geven ze op de website aan dat ze maar een beperkt aantal aanmeldingen van mannen accepteren waarbij seksuele ervaring noodzakelijk is. Hiermee wilt dates met ervaring hun platform tegelijk ook aantrekkelijker maken voor vrouwen om zich in te schrijven. Waardoor er momenteel al best wat dames staan ingeschreven die opzoek zijn naar een man met ervaring. Dit maakt deze casual datingsite goed geschrikt voor seksuele ontmoetingen op niveau, maar minder voor het vinden van een serieuze relatie. Daarnaast is de gemiddelde leeftijd van de gebruikers 40+. Dus ben jij een man met ervaring of zoek jij er juist één? Neem dan gerust eens een kijkje op deze datingsite voor ervarene op het gebied van sex. Bovendien kun je deze dienst via ons gratis uitproberen door op de button te drukken.

DatesMetErvaring veilig en betrouwbaar?

Zodra je deze datingsite bezoekt dan oogt het in eerste instantie professioneel en vrouwvriendelijk. Daarna valt direct op dat er op de voorpagina profielen getoond worden waardoor het niet erg discreet is. Tevens beschikt DatesMetErvaring niet over een SSL verbinding, waardoor de ingevoerde gegevens, bestanden en gesprekken niet versleuteld worden opgeslagen. Daardoor vinden wij de site minder geschikt voor mensen die 100% discreet willen blijven. Zodra je bent ingelogd ziet het er wel erg overzichtelijk uit en is het allemaal ook goed gebruiksvriendelijk. Ook hebben de leden vaak een uitgebreid profiel waardoor je vooraf al een goed beeld kan schetsen over de persoon in kwestie.

Dates Met Ervaring is kieskeurig over de leden en verhoudingen tussen de mannelijke en vrouwelijke inschrijvingen. Daarentegen geven ze wel onderaan in de footer aan dat de profielen op hun site deels fictief en fake zijn. Daarnaast zijn er ook een aantal gebruikers die het online contact spannend vinden maar niet overgaan tot offline ontmoetingen. Hierdoor is het dus geen garantie dat ieder profiel echt is of bereid is om over te gaan tot het maken van fysieke afspraken. Houd hier dus rekening mee en vraag in een vroeger stadium aan je gesprekspartner wat zijn of haar intenties zijn!

 

DatesMetErvaring details

 

NichedatingJa
Gay datingNee
ErotiekJa
SeniorenNee
OverspelNee
Hoger opgeleidenNee
Lokale zoekfunctieJa
Aantal bezoekers50k+ per maand
Aantal leden20k+
Prijs per bericht€0,66 / €1,40
Prijs per maandGratis

Klantenbeoordelingen DatesMetErvaring

Plaats een beoordeling bij DatesMetErvaring!

1 Review, Ervaringen en Klachten

Populariteit

4

Betrouwbaarheid

6

Gebruiksgemak

8

Functionaliteit

6

Klantenservice

6

Kosten

6

Datesmetervaring review

Deel jouw ervaring over DatesMetErvaring

Win een BOL.com cadeaubon t.w.v. €100,-

1 Review op "DatesMetErvaring"

avatar
Sorteren op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
wpDiscuz