Man aangehouden na afpersing homo’s via bullchat

Laatst bijgewerkt op 01 Sep 2017
Man aangehouden na afpersing homo’s via bullchat
32-jarige man aangehouden na afpersing via de gaychat site Bullchat.com. Zo wordt hij er van verdacht 5 homo's te hebben afgeperst, bedreigd en mishandeld.
De homo chatsite Bullchat.com © Datingsites Ontmaskerd

14 juli 2017 | Nederland

De verdachte 32-jarige verdachte die op vrijdag 24 juni 2017 al werd aangehouden leerde de slachtoffers kennen via de gaychat site bull chat Bullchat.com. De man wordt er van verdacht tenminste 5 homoseksuele mannen te hebben afgeperst en bedreigd.

Hij leerde zijn slachtoffers eerst kennen via de bekende gaychat bullchat en maakte vervolgens een afspraak met de nietsvermoedende heren. Vervolgens zou hij na de ontmoeting geld hebben geëist en dreigde anders geweld te gebruiken. Een van zijn slachtoffers is zo hard door de man geslagen dat hij daardoor zijn kaak op twee plaatsen heeft gebroken.

Daarnaast wordt deze man ook verdacht van afpersing van meerdere mannen die discreet homoseksueel zijn. Zo chanteerde hij zijn slachtoffers om openbaar te maken dat ze homo zijn.

Deze 32-jarige verdachte is begin juni 2017 aangehouden en zit nog vast.

 

Verdachte afperser op Bullchat herkennen

Om te voorkomen dat je ook slachtoffer wordt van deze crimineel hebben we hier wat uiterlijke kenmerken en aliassen van de verdachte. Uiterlijke kenmerken zijn: "Hij heeft een negroïde uiterlijk met een kort geschoren kapsel en heeft een normaal postuur", aldus het OM. Daarnaast zou hij zichzelf o.a hebben voorgedaan als Fernando, Jeffrey, Benito of Diablo en ontmoeten zijn slachtoffers via Bull chat.

 

Politie en OM zoeken meer Bullchat slachtoffers

De politie en het Openbaar Ministerie zijn nog steeds op zoek naar mogelijk meer slachtoffers van deze man die homo's heeft bedreigd en afgeperst. Dat gebeurde na een ontmoeting via de homo-chatsite Bull chat.

Dus mannen die vergelijkbaars hebben meegemaakt via deze of andere homo chatsites en vermoeden dat het om dezelfde 32-jarige negroïde man gaat. De politie roept deze mannen op om zich te melden als ze ook slachtoffer zijn geworden of meer kunnen vertellen over deze 32-jarige verdachte.

 

LEES OOK :  Onze Bullchat Review

Update: 11 Maart 2022 | Bullchat afpersingszaak

De inmiddels 33-jarige man die de homoseksuele mannen zou hebben bedreigd en afgeperst is veroordeeld tot één jaar gevangenisstraf, waarvan zes maanden voorwaardelijk. Ook krijgt de man 240 uur taakstraf en moet hij verplicht meewerken aan een behandeling tegen zijn agressie probleem. Daarnaast moet hij aan één van zijn slachtoffers een schadevergoeding betalen van bijna 3000 euro.

 

Anoniem in contact komen met Roze in Blauw

Voor de mannen die zicht niet durven melden kunnen ook in contact komen met een van de medewerkers van het Roze in Blauw-netwerk via 088-1691234.

Vond je dit artikel nuttig?
Deel via:
  • delen met whatsApp
  • delen met facebook messenger
  • delen met facebook
  • delen met twitter
  • delen met email
  • delen met een link

Bronnen & referenties

Bronnen gerelateerd aan: "Man aangehouden na afpersing homo’s via bullchat"

Inhoudsopgave

  • Verdachte afperser op Bullchat herkennen
  • Politie en OM zoeken meer Bullchat slachtoffers
  • Update: 11 Maart 2022 | Bullchat afpersingszaak
  • Anoniem in contact komen met Roze in Blauw

Top sites op 03 Dec 2023

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching