Stel vragen bij twijfel fakeprofiel

icoon klokAltijd up-to-date
icooon sterOnafhankelijk Advies
icoon slot100% Veilig Daten

Stel vragen bij twijfel fakeprofiel

De tips uit het artikel Hoe herken je een fake profiel kan je uiteraard zelf ook toepassen op de berichten die je met elkaar uitwisselt. Mocht je sterke twijfels hebben over de echtheid/eerlijkheid van jouw gesprekspartner, dan is het goed om te luisteren naar je intuïtie. Wanneer je vermoedt dat hij of zij liegt over een bepaald onderwerp kan je bijvoorbeeld een strikvraag stellen of vaker op andere manier terugkomen op het zelfde onderwerp. En alhoewel chat operator bedrijven notities bijhouden vallen zij of fakers vaak wel snel door de mand. Wanneer er een ander antwoord wordt geven, iemand niet op je vraag wilt ingaan of je vraag ontwijkt, dan weet je vaak al voldoende. Overigens worden de berichten die beantwoord worden door chat operators ook door verschillende personen voortgezet. Ook kun je kijken of jouw gesprekspartner op een datingsites als faker bekend staat door fakerslijsten te raadplegen of door rechearch te doen op het profielnaam. Om te zien of een datingsite gebruik maak van chatoperators raden we aan om altijd even de algemene voorwaarde te bekijken. Maar er zijn ook fakers die foute bedoelingen hebben of uitzijn op geld.

vragen stellen bij twijfel faker

Mocht je zelf nog tips hebben om fake profielen te kunnen ontmaskeren? Misschien is er een patroon die je vaker ziet terugkomen bij profielen die ver afwijken van waarheid en oprechtheid? Deze tips zijn zeer gewenst en zullen we dan ook overbrengen aan onze bezoekers.

Tot slot; Wanneer iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is het vaak ook niet waar. Volg daarom altijd jouw gevoel en intuïtie. Voelt iets gewoon niet goed en ontstaan er al snel twijfels? Dan zit het vaak ook niet goed!