Elite Dating Review

Elitedating

icoon klokAltijd up-to-date
icooon sterOnafhankelijk Advies
icoon slot100% Veilig Daten

Over Elitedating

Laatste update : door Expert

EliteDating is een succesvolle relatiebemiddeling voor de zogeheten elite. De datingsites is opgericht in 2010 en richt zich sindsdien op een brede bevolkingsgroep. Zo proberen ze met een persoonlijkheidstest een beter beeld van hun gebruiker te krijgen. Tevens is het bemiddelingsplatform bedoeld voor alle vrijgezellen die op zoek zijn naar een langdurige en serieuze relatie. Zo hebben ze een telkens groeiend aantal aan hoog opgeleiden gebruikers. Maar ook met de vele succesverhalen tonen ze aan dat EliteDating een groot en succesvol datingplatform is.

EliteDating is het datingplatform voor singles die hoge eisen stellen aan hun date. Ook richt deze datingsite zich in het bijzonder op de hoger opgeleiden. Naast de steeds toenemende aantal leden is Elitedating één van de grootste datingsites wereldwijd. Naast Nederland zijn zij ook actief in vijfentwintig andere landen. Waaronder ook België, Duitsland, Spanje en Rusland. Daardoor kunnen we er dus in ieder geval vanuit gaan dat deze datingsite veel ervaring heeft en dit ook in Nederland heeft weten toe te passen. Bovendien heeft deze datingsite in alleen Europa in totaal al meer dan vijftien miljoen gebruikers. Daardoor zijn er dagelijks ook heel wat koppels ontstaan die elkaar via deze datingsite hebben leren kennen.

Wat Elitedating uniek maakt is dat zij niettemin gebruik maken van een matchmakingmethode. Deze methode is gebaseerd op een wiskundig model waarmee kort samengevat de comptabiliteit tussen twee gebruikers wordt bepaald. Tevens zijn de persoonlijke eigenschappen van de gebruikers, interesses, persoonlijke voorkeuren en de locatie dingen die meespelen bij het bepalen van een perfecte match. Daarmee zorgen ze ervoor dat je bijna altijd relevante match resultaten te zien krijgt. Dit maakt deze site erg gebruiksvriendelijk en wordt het je erg makkelijk gemaakt om andere leuke vrijgezellen te leren kennen.

Elite Dating TV Commercial

EliteDating details

NichedatingNee
Gay datingJa
ErotiekNee
SeniorenJa
OverspelNee
Hoger opgeleidenJa
Lokale zoekfunctieJa
Aantal bezoekers180k+ per maand
Aantal leden600k of meer
Prijs per berichtGratis
Prijs per maand€18,90 / €44,90

Elitedating kosten

Wanneer je besluit dat je om een Elite dating lidmaatschap te nemen, dan heb je een minimale looptijd van 3 maanden. Daarvoor betaal je dan €49,90 per maand. Daarnaast kun je ook besluiten een 1 Naarmate je looptijd van je abonnement langer wordt gaan de maandelijkse kosten omlaag. Zo betaal je voor een 6 maanden lidmaatschap nog maar €29,90 per maand en €24,90 bij een eenjarig abonnement. Deze datingsite is dus niet de meeste goedkope, maar doordat de gebruikers een goed salaris verdienen zal dat ook geen reden zijn om af te haken. Wij hebben hieronder even een overzicht gemaakt met de verschillende abonnementen:

- 1 maand kost je €109,90
- 3 maanden kost je totaal €178.50, dat is dus €59,50 per maand
- 6 maanden voor €209.40 totaal, dus €34,90 per maand
- 1 jaar kost in totaal wel €298,80, maar is dan maandelijks €24,90

De betaalmogelijkheden op Elitedating zijn: iDEAL, Creditcard, Mr. Cash, PayPal en per bank overschrijving.

Hou er wel rekening mee dat ze het totaalbedrag in één keer van je rekening afschrijven en dus niet maandelijks.

Klantenbeoordelingen Elitedating

Plaats een beoordeling bij Elitedating!

1 Review, Ervaringen en Klachten

Populariteit

8

Betrouwbaarheid

8

Gebruiksgemak

8

Functionaliteit

8

Klantenservice

6

Kosten

6

Elite Dating Review

Deel jouw ervaring over Elitedating

Win een BOL.com cadeaubon t.w.v. €100,-

1 Review op "Elitedating"

avatar
Sorteren op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
bob
bob

24 oktober 2017 19:40
Geslacht
Man

Dit is één van de beste datingsites voor hoger opgeleiden van dit moment. Niet alleen in Nederland maar ook in veel andere landen is elite dating een populaire datingsite. Alleen heet het in veel landen elite singles.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
wpDiscuz