Gaydatespot review

Gaydatespot

Altijd up-to-date
Onafhankelijk Advies
100% Veilig Daten

Over Gaydatespot

Laatste update : door Expert

Gaydatespot is opgericht in 2012 maar heeft pas na de technische ontwikkelingen van het platform enige bekendheid gekregen. Zo richt deze datingsite zich uitsluitend op mannen met een homoseksuele geaardheid opzoek naar seksueel contact. Nadat je je hebt ingeschreven kom je er al snel achter dat er meer gebruikers opzoek zijn naar sex, dan een serieuze relatie. Daarnaast is gay date spot de ideale plek voor mannen die nog maar net uit de kast zijn en nog ontdekkend zijn. Dit doordat de site geheel discreet is en er relatief gezien weinig gebruikers zijn ten opzichte van vele andere gaysites. Neem gerust een kijkje op deze gaydate spot als je bijvoorbeeld opzoek bent naar een eenmalige seksuele ontmoeting. Bovendien kun je deze gaydatingsite gratis uitproberen door op de button "Gaydatespot gratis uitproberen" te drukken.

Gaydatespot veilig en betrouwbaar?
Gaydatespot beschikt niet over keurmerken zoals het thuiswinkelwaarborg of veilig daten. Wel is deze gay site SSL beveiligd waardoor ze wel een veilige online plek bieden om discreet te kunnen daten.

Daarnaast kun je in de algemene voorwaarde geen uitsluiting terugvinden over het gebruik van entertainment profielen. Daardoor is het lastig om uit te sluiten dat er ook fake profielen op deze datingsite aanwezig kunnen zijn. Echter is het goed mogelijk om een date te vinden op deze site maar blijf wel alert op fakers en volg zo nodig onze tips om fake profielen te kunnen herkennen.

Gaydatespot details

 

Nichedating Nee
Gay dating Nee
Erotiek Nee
Senioren Nee
Overspel Nee
Hoger opgeleiden Nee
Lokale zoekfunctie Ja
Aantal bezoekers 100k+ per maand
Aantal leden 35k+
Prijs per bericht €0,72 / €1,00
Prijs per maand Gratis

Klantenbeoordelingen Gaydatespot

Plaats een beoordeling bij Gaydatespot!

8 Reviews, Ervaringen en Klachten

Populariteit

2.4.0

Betrouwbaarheid

2.8.0

Gebruiksgemak

6.0

Functionaliteit

4.4.0

Klantenservice

4.4.0

Kosten

4.0

Expert
Gaydatespot review

Deel jouw ervaring over Gaydatespot

Win een BOL.com cadeaubon t.w.v. €100,-

8 Reviews op "Gaydatespot"

avatar
Sorteren op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Drétjuhhh
Drétjuhhh

25 mei 2019 18:38
Geslacht
Man

Je wordt continu aan het lijntje gehouden, afspreken of mail uitwisselen is niet aan de orde. Elke keer weer een vraag zodat je dure credits blijft kopen.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Johan Stip
Johan Stip

1 maart 2019 13:56
Geslacht
Man

In de algemene voorwaarden van deze site staat dat gebruik wordt gemaakt van Entertainment profielen met als doel het opschroeven van het betaald berichtenverkeer. Dat zijn natuurlijk de meest gelikte profielen en die zullen ook je ook snel benaderen. Contact via gratis chatsites of Email wijzen ze resoluut af: ze vinden het voorlopig “veiliger”via de betaalde service. Je bent zo snel een vermogen kwijt.
Kortom een site die niet gericht is op het leggen van contacten maar een site die met droomboys je knip leeg probeert te trekken.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Jan
Jan

21 november 2018 11:39
Geslacht
Man

De datingsite is 100% fake en bedrog. Zelfs op andere sites worden dezelfde foto’s gebruikt, soms met dezelfde naam, soms met een andere. Elke reactie op een foto levert binnen 10 minuten een reactie op, ook als iemand schrijft dat hij een heel druk leven lijdt. Alle reacties bevatten dezelfde taalfouten en kromme zinnen. Sommige “studenten” volgen een niet-bestaande-opleiding. Op gestelde vragen en verzoeken krijg je nooit antwoord. Vaak worden vragen gesteld over zaken die in een vorig bericht al zijn afgehandeld. Het nummer van de Kamer van Koophandel in de omschrijving van de site klopt niet. Kortom: hier zijn criminelen aan het werk!

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Peter
Peter

28 juli 2018 04:24
Geslacht
Man

Fake fake fake, kost je enorm veel geld om vragen te beantwoorden maar geen van die gebruikers zijn echt

Functionaliteit :
     
Peter
Peter

27 juli 2018 22:46

Gaydatespot.nl is volledig onbetrouwbaar. Gelukkig kwam ik er snel achter ( na 2x 10€ aan credits) en heb mijn profiel verwijderd. Ik had overduidelijk te maken met fake gebruikers (of het was steeds dezelfde persoon, want in alle profielen werden dezelfde taalfouten gemaakt en ze vertelden nooit iets over zichzelf). Op mijn vragen kwam iedere keer gelijk een antwoord, wat gewoon té toevallig is dat die personen steeds maar online zijn. Maar dat antwoord was eigenlijk nooit een antwoord maar altijd weer een nieuwe vraag om mij weer geld uit mijn zak te kloppen want elke chat/bericht kost je 1 credit(in mijn geval 1 euro). Ik heb met 5 verschillende gebruikers geprobeerd verder te gaan op een andere chatsite of per email of whatsapp, maar daar was de andere kant dan altijd op tegen of reageerden daar weer op met een nieuwe vraag. Hele slimme truc om je snel veel credits te laten besteden.

Betrouwbaarheid :
     
Diyar
Diyar

19 juni 2019 23:13

Je hebt helemaal gelijk Peter, dat heb ik ook allemaal zelf meegemaakt en ik heb zelf meerdere accounts aangemaakt om te kijken of ik mijn andere account kan zien en dat kon ik dus niet zien omdat zij de echte gebruikers niet in contact met elkaar willen komen, anders kunnen zij ons niet melken. Ik ga mijn best doen om hier een aangifte tegen te doen bij de politie om anderen te helpen.

daniel
daniel

5 juni 2018 20:45

site is een en al fake .. trap er niet in berichten versturen kosten geld en ze houden je aan het lijntje zodat het snel oploopt in de kosten

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
wpDiscuz