gay parship review

GayParship

Altijd up-to-date
Onafhankelijk Advies
100% Veilig Daten

Over GayParship

Laatste update : door Expert

GayParship is dé datingsite die speciaal bedoeld is voor hoger opgeleiden gays(homo en lesbo). Daarom is het dus ideaal voor iedere gay die een HBO of WO opleiding hebben gevolgd of afgerond en opzoek zijn naar een serieuze relatie. Zo is GayParship.nl opgericht in 2006 en zijn er intussen ook al duizenden serieuze homoseksuele aangemeld op deze site. Kort samengevat is het ook echt een aanrader voor iedere serieuze hoogopgeleide gay van 30 plus. Bovendien is het inschrijven gratis en kun je direct aan de slag om te kijken of deze datingsite goed bij je past.

Gay Parship is uiteraard onderdeel van Parship.nl alleen is deze site geheel geoptimaliseerd voor de homoseksuele en lesbiennes. Niettemin beschikt deze gay datingsite gewoon over dezelfde technieken als het grote Parship Netwerk. Verder beschikken zij ook over het zogeheten thuiswinkelwaarborg keurmerk en worden alle gegevens versleuteld verzonden over een beveiligde ssl verbinding. Dat betekend dat je veilig en discreet kunt daten en zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je gegevens. Dat maakt dit gaydating netwerk een goede en betrouwbare ontmoetingsplek voor homoseksuele mannen en een eerlijke datingwebsite.

Een derde vindt een serieuze relatie

Bovendien vindt ruim 33% van de gebruikers een serieuze relatie via Gay-Parship. Dat toont aan dat deze gaydaters gelijkgestemd zijn en alle opzoek naar hetzelfde. Volgens vele gebruikers is Gay-Parship.com een betrouwbare en functionele datingsite voor homoseksuelen.

GayParship details

Nichedating Nee
Gay dating Ja
Erotiek Nee
Senioren Ja
Overspel Nee
Hoger opgeleiden Ja
Lokale zoekfunctie Ja
Aantal bezoekers ^250.000 per maand
Aantal gay leden ^50.000 of meer
Prijs per bericht Gratis
Prijs per maand Gratis
Full-membership €24,90 / €44,90

Parship GAY kosten

Naast het kosteloos inschrijven kun je ook gratis de wetenschappelijke test doen en een profiel aanmaken. Maar ook kun je jouw mogelijke dates bekijken en een contactverzoek ontvangen. Mocht je nieuwsgierig zijn naar de gebruikers en wil je weten of er een mogelijke match tussenzit? Neem gerust even een kijkje om te zien of de liefde van je leven al actief is, dat kan immers gratis en vrijblijvend.

Parship GAY betaald lidmaatschap

Wanneer je toch gebruik wilt maken van de extra mogelijkheden, dan is hiervoor een betaallidmaatschap vereist. Daardoor krijg je direct ook meer toegang tot andere singles. Hieronder staan de kosten voor een full-membership:

- 6 maanden kost in totaal €239,40 is dus € 39,90 per maand.
- 12 maanden kost in totaal €298,80 en komt dan op €24,90 per maand.
- 24 maanden full-membership kost €478,80, waardoor de maandelijkse kosten €19,95 zijn.

Klantenbeoordelingen GayParship

Plaats een beoordeling bij GayParship!

6 Reviews, Ervaringen en Klachten

Populariteit

6.0

Betrouwbaarheid

8.4.0

Gebruiksgemak

7.0

Functionaliteit

6.34.0

Klantenservice

6.8.0

Kosten

5.6.0

Expert
9.0
gay parship review

Deel jouw ervaring over GayParship

Win een BOL.com cadeaubon t.w.v. €100,-

6 Reviews op "GayParship"

avatar
Sorteren op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Leo
Leo

19 november 2018 21:23
Geslacht
Man

Profiel aangemaakt, wat een hoop kletskoek moet je doorheen aan vragen en plaatjes en dom geklik…
Daarna start de gayParship spam in je mailbox onmiddellijk op! Alles op deze website is vaag, tot en met de foto’s toe. Berichten kan je nooit lezen, versturen is me ook nooit gelukt, altijd wel een of andere foutmelding van de server en als die geen fout geeft rode tekst die niet van toepassing is op mijn bericht, maar waardoor ik hem toch niet kan versturen. Bij het ontvangen van zichtbare foto’s zijn er geen zichtbare foto’s maar kom je op een pagina waarbij je een premium account moet kopen. Maar ja, op de gewone website werkt al niet veel, dus dat gaan we maar niet doen. Wat wel werkt is constant glimlachen naar elkaar, nou, dat schiet lekker op… zo’n site neem je toch niet serieus!
Om de vele zinloze spam van deze site te stoppen heb ik mijn account maar weer verwijderd, want er valt niets te verwachten van deze website. Het enige wat niet vaag is aan deze website is dat ze geld nodig hebben en de enige pagina die werkt is waarschijnlijk die waar je een premium account zou moeten kopen.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Kees Hil
Kees Hil

26 mei 2018 10:45
Geslacht
Man

Mijn ervaring met Gay Parship is bijzonder slecht. Ik had schriftelijk vragen gesteld, maar daar kreeg ik geen reactie op. Telefonisch 020 – 4990167 zijn ze zeer slecht of niet bereikbaar. Je krijgt wel verbinding, maar die verbinding wordt na verloop van tijd automatisch verbroken. Dit heb ik heel vaak bij herhaling ervaren. Bij een onverwacht bezoek aan het kantoor in Amsterdam bleek niemand aanwezig te zijn. Paul van Langen , medewerker klantenservice van Gay Parship. ( Die ik uiteindelijk dan toch telefonisch aan de lijn kreeg ) toont geen enkel begrip. Hij zegt gewoon “Je hebt me nu toch aan de lijn. ” Ik wil graag met hem een persoonlijk gesprek. HIj bevestigt dat het BEZOEKadres ( zie foto hier boven ) niet door klanten bezocht kan worden. Paul van Langen heeft geen zin in een persoonlijk gesprek ( Hij zit namelijk op het hoofdkantoor in Hamburg, maar dat vertelt hij niet ) Hij wil alleen contact per email ( dan kan hij sommige vragen gewoon negeren. ) Ik kreeg niet het gevoel dat Paul van Langen iets aan de telefonische bereikbaarheid gaat veranderen. Ik belde ook maar even met het hoofdkantoor in Hamburg. ( Het telefoonnummer 00 49 40 63 790 491 is heel moeilijk te vinden. Op de website staat alleen een faxnummer . ) Op het kantoor in Hamburg spreekt niet iedereen Engels of Nederlands. Ook daar tonen ze geen enkel begrip. Wat blijkt : Als je met kantoor in Nederland belt , bel je eigenlijk met Hamburg. Ik vermoed dat Paul van Langen de enige Nederlands sprekende op het hoofdkantoor in Hamburg is en als hij er niet is, dan kan je wel bellen en krijg je verbinding, maar geen helpende medewerker.

Uiteindelijk hebben ze wel antwoord gegeven op de volgende vraag.

WAAROM KRIJG JE VAAK OP EEN VERSTUURD BERICHT ( AAN EEN ANDER LID ) GEEN REACTIE ?

Niet betalende leden kunnen slecht eenmaal op een bericht reageren. Maar een betalend lid kan niet zien of iemand betaald of niet. Dus je reageert op een profiel, maar je krijgt heel vaak geen reactie.

Mijn advies: Wordt absoluut geen betalend lid van Gay Parship.

het kost bijna 40 euro per maand. Ik schat dat meer dan helft geen betalend lid is. Deze hebben dan vaak ook geen foto. Blijven er ongeveer 20 profielen in de categorie 40 t/m 60 jaar in geheel Nederland voor mij over. L.

Populariteit :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Mark
Mark

30 april 2018 17:36
Geslacht
Man

één goede en betrouwbare datingsite waar 76% van de leden hoogopgeleid is. Het leden bestand aan serieuze homoseksuele mannen is na mijn mening nergens zo hoog als op gayparship. Daarnaast kom ik zelfs geregeld in contact met bnr’s en zelfs ook al is een date gehad met een bekend persoon. Ik zal me maar inhouden en hier geen namen noemen, maar wel leuk! Mijn gemiddelde beoordeling voor Gay Parship is toch wel een 8+. Ik ben hier nog niet echt de man van mijn dromen tegengekomen, of beter gezegd hij is mij nog niet tegengekomen. Wel al heel wat geslaagde dates gehad met vaak genoeg vlinders en een goed gevoel de dagen erna.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Boudewijn L
Boudewijn L

17 april 2018 21:09
Geslacht
Man

ben zeer tevreden met mijn gayparship resultaten en dates tot nu toe. Mijn complimenten over het aanbod aan serieuze homoseksuele mannen. Ik ben zelf 43 en kan rond deze leeftijd veel mannen vinden. Bijna iedereen geeft wel een reactie terug ook al is niet iedereen geïnteresseerd, dat is wel fijn. Ja fictieve profielen op parship geloof ik niet in, ik ben ze nog niet tegen gekomen. En ja het kost wat maar dan heb je wel wat en anders ben je toch op die gratis homo chats en apps aangewezen. Dat is het voor mij gewoon niet. Hoop hier echt de man van mijn leven tegen te komen, wie weet!

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Philip
Philip

7 april 2018 18:59
Geslacht
Man

Eindelijk is een leuke man gedate, een echte nette bear type. Zat voorheen maar op gratis gay chats enzo en zeker wel veel gedate, maar echt serieus? Dat is toch meer voor de fun hoor daar, en veel fakers. Op parship gay versie vindt je voornamelijk serieuze mannen die net als mij toe zijn aan een serieuze relatie. En geen fakers zoals op gratis sites. Kosten zijn het me waard geweest, ik heb na enkele dates gevonden wat ik zocht. Nu kunnen we samen leuke andere bezigheden bedenken.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
bob
bob

24 oktober 2017 21:05
Geslacht
Man

Net als de gewone parship behoord deze gaydatingsite tot de absolute top op het gebied van dating voor hogere opgeleiden homoseksuele.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
wpDiscuz