Hoe wij werken

icoon klokAltijd up-to-date
icooon sterOnafhankelijk Advies
icoon slot100% Veilig Daten

Hoe wij werken

Wat doet Datingsites Ontmaskerd voor jou?

Wij nemen alle datingsites en diens verschillende datingabonnementen onder de loep. Wij onderzoeken onder andere de populariteit, betrouwbaarheid en kosten, maar testen ook het gebruiksgemak, de functionaliteit en klantenservice. Om er voor te zorgen dat jij de datingsite vindt die het best bij jou past, hebben wij een aantal filters en stellen jou een aantal vragen. Op basis van jouw zoekvoorkeuren en antwoorden tonen wij jou de meest relevante aanbieders. Heb je de juiste datingsite gevonden, dan wordt je via de button doorgeleid naar de juiste datingaanbieder.


Hoe compleet is onze review en vergelijking?

Wij vergelijken vele aanbieders van datingsites en diens datingabonnementen. Deze datingsites hebben wij uitgebreid onderzocht en uitgetest. Daardoor hebben wij veel 'inside-information' en kunnen wij een goed en realistisch beeld geven over deze datingsiteaanbieders. Van alle getoonde datingsites op onze website zijn wij uitgebreid op de hoogte van de betrouwbaarheid(echtheid), kosten, populariteit(bezoekers/leden), man/vrouw -verhouding en de meest recente voorwaarden en acties. Ook leggen wij je uit hoe je jezelf kan inschrijven of uitschrijven. Tevens zijn er beoordelingen en ervaringen van echte gebruikers. Voor een uitgebreid overzicht van de aanbieders waarmee wij samen werken kun je vinden op deze pagina.


Hoe brengen wij onze bezoeker bij de juiste aanbieder?

Om een juiste vergelijking te kunnen maken tussen de vele datingabonnementen, vragen wij je enkele voorkeuren in te vullen. Met deze voorkeuren bepalen wij welke datingsites het best bij je passen. Vervolgens tonen wij alle aanbieders die overeenkomen met jou zoekvoorkeuren in een lijst. Vervolgens kun je zelf de gefilterde resultaten af gaan om onze uitgebreide review te lezen, de voor en nadelen te bekijken, beoordelingen en de ervaring of klachten van andere. Daardoor krijg je een goed beeld van wat de datingsite jou te bieden heeft. Deze filteropties kun je zelf instellen via de verschillende zoekfuncties die wij aanbieden op onze website.


Wat is ons verdienmodel?

Wanneer je via onze website bijvoorbeeld een datingabonnement afsluit, ontvangen wij een kleine eenmalige commissie van de datingaanbieder. Dat wij verdienen aan het doorsturen van klanten naar deze datingwebsites betekend niet dat wij onze onafhankelijkheid verliezen. Dit omdat de klik/conversie ratio alsmede de commissies die wij ontvangen bij vrijwel alle partijen gelijk liggen, dus het maakt financieel gezien ook niets uit welke datingsite er op de eerste plek staat. Tevens worden deze inkomsten gebruikt om DatingsitesOntmaskerd.nl en verder te optimaliseren en het aanbod zo up-to-date mogelijk te houden.