Paiq review

Paiq

icoon klokAltijd up-to-date
icooon sterOnafhankelijk Advies
icoon slot100% Veilig Daten

Over Paiq

Laatste update : door Expert

Paiq is een gratis datingsite dat door twee studenten in 2007 werd opgericht. Frank van Viegen en Jelmer Feensta wilden niettemin gebruik maken van een zogeheten "artificial intelligence system" om singles aan elkaar te matchen. Tevens is Paiq.nl een aparte datingsite die alles net even anders aanpakt dan andere datingaanbieders. Echter maken zij geen gebruik van een uitgebreid profiel bij alle gebruikers. Dus deze hoef je ook niet eerst door te nemen om erachter te komen of iemand een goede match voor je is. Doordat ze gebruik maken van een slimme matching techniek kom je voornamelijk in contact met gebruikers die ook echt bij je passen. Vervolgens kun je met deze matches chatten, waarbij de foto's pas zichtbaar worden naarmate het chatgesprek vordert. Bovendien wordt je ze ook alvorens je iemand op het uiterlijk beoordeeld eerst in de gelegenheid gesteld om iemand beter te leren kennen.

Doordat Paiq geen gebruik maakt van promoties via televisie of radio zijn ze niet de meest bezochte gratis datingsite. Desondanks wordt Paiq toch gezien als één van de beste datingsites van Nederland. Je kunt daarmee dus gerust zeggen dat het gezien de populariteit en de succesverhalen aardig gelukt is met deze datingsite. Dit komt tevens doordat deze datingsite geheel gratis is en je alleen credits kan kopen voor extra opties. Zowel de Matches, als de speeddates en het chatten is altijd gratis. Wanneer je toch besluit een betaald lidmaatschap te nemen of credits aan te schaffen, dan krijg je echter wel nog meer mogelijkheden. Daardoor krijg je extra privileges ten opzichten van de niet betaalde leden.

Paiq details

NichedatingNee
Gay datingNee
ErotiekNee
SeniorenNee
OverspelNee
Hoger opgeleidenNee
Lokale zoekfunctieJa
Aantal bezoekers880k+ per maand
Aantal leden250k+
Prijs per berichtGratis
Prijs per maandGratis / €20,00

Paiq Dating tips voor mannen

Klantenbeoordelingen Paiq

Plaats een beoordeling bij Paiq!

3 Reviews, Ervaringen en Klachten

Populariteit

6.66

Betrouwbaarheid

8.66

Gebruiksgemak

7.34

Functionaliteit

7.34

Klantenservice

7.34

Kosten

8.66

Paiq review

Deel jouw ervaring over Paiq

Win een BOL.com cadeaubon t.w.v. €100,-

3 Reviews op "Paiq"

avatar
Sorteren op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Marc
Marc

8 november 2017 20:39
Geslacht
Man

Ik heb niet veel ervaring met datingsites, maar ben tevreden over paiq. Het datingsysteem stimuleert je in gesprek te gaan en in gesprek te blijven. Wat ik in ieder geval erg belangrijk vind. De man vrouw- verhouding is in het nadeel van mannen, maar volgens mij is dit altijd zo.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Jacqueline
Jacqueline

2 november 2017 12:53
Geslacht
Vrouw

Een origineel datingplatform. De manier van in contact komen is totaal anders. Je wordt gematcht en hoeft niet eerst te zoeken en profielen te lezen. Ben nu al 5 jaar gelukkig met mijn vriend die ik heb ontmoet via Paiq. Wij zijn echt een 100% juiste match!

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
bob
bob

24 oktober 2017 19:15
Geslacht
Man

Het is een leuke goede datingsite waarbij de mogelijkheden uitgebreid zijn, maar het aantal leden wat tegen valt. Wel hebben ze een handig matching systeem wat lijkt te werken.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
wpDiscuz