Paiq review

Paiq

Altijd up-to-date
Onafhankelijk Advies
100% Veilig Daten

Over Paiq

Laatste update : door Expert

Paiq is een gratis datingsite dat door twee studenten in 2007 werd opgericht. Frank van Viegen en Jelmer Feensta wilden niettemin gebruik maken van een zogeheten "artificial intelligence system" om singles aan elkaar te matchen. Tevens is Paiq.nl een aparte datingsite die alles net even anders aanpakt dan andere datingaanbieders. Echter maken zij geen gebruik van een uitgebreid profiel bij alle gebruikers. Dus deze hoef je ook niet eerst door te nemen om erachter te komen of iemand een goede match voor je is. Doordat ze gebruik maken van een slimme matching techniek kom je voornamelijk in contact met gebruikers die ook echt bij je passen. Vervolgens kun je met deze matches chatten, waarbij de foto's pas zichtbaar worden naarmate het chatgesprek vordert. Bovendien wordt je ze ook alvorens je iemand op het uiterlijk beoordeeld eerst in de gelegenheid gesteld om iemand beter te leren kennen.

Doordat Paiq geen gebruik maakt van promoties via televisie of radio zijn ze niet de meest bezochte gratis datingsite. Desondanks wordt Paiq toch gezien als één van de beste datingsites van Nederland. Je kunt daarmee dus gerust zeggen dat het gezien de populariteit en de succesverhalen aardig gelukt is met deze datingsite. Dit komt tevens doordat deze datingsite geheel gratis is en je alleen credits kan kopen voor extra opties. Zowel de Matches, als de speeddates en het chatten is altijd gratis. Wanneer je toch besluit een betaald lidmaatschap te nemen of credits aan te schaffen, dan krijg je echter wel nog meer mogelijkheden. Daardoor krijg je extra privileges ten opzichten van de niet betaalde leden.

Paiq details

Nichedating Nee
Gay dating Nee
Erotiek Nee
Senioren Nee
Overspel Nee
Hoger opgeleiden Nee
Lokale zoekfunctie Ja
Aantal bezoekers 880k+ per maand
Aantal leden 250k+
Prijs per bericht Gratis
Prijs per maand Gratis / €20,00

Paiq Dating tips voor mannen

Klantenbeoordelingen Paiq

Plaats een beoordeling bij Paiq!

8 Reviews, Ervaringen en Klachten

Populariteit

6.4.0

Betrouwbaarheid

7.2.0

Gebruiksgemak

7.6.0

Functionaliteit

7.6.0

Klantenservice

7.2.0

Kosten

7.2.0

Expert
8.0
Paiq review

Deel jouw ervaring over Paiq

Win een BOL.com cadeaubon t.w.v. €100,-

8 Reviews op "Paiq"

avatar
Sorteren op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Cees55
Cees55

15 december 2019 13:22
Geslacht
Man

Goede dating site. Veel leuke chats gehad en 3 dates deze maand. En de maand is nog maar half om. Gewoon toppie.

Anoniem
Anoniem

21 september 2019 06:17
Geslacht
Vrouw

Als vrouw vind ik Paiq niet voldoende aansluiten bij de verwachtingen die het oproept. De meeste mannen die ik sprak waren niet op zoek naar een relatie, maar zochten een eenmalige date.
Bovendien verdenk ik Paiq ervan gegevens door te spelen aan Lexa.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Jan van Dijk
Jan van Dijk

9 mei 2019 11:32
Geslacht
Man

Ik ben geblokkeerd vanwege SELFIE. Maar als een ander hem gemaakt heeft – geen spiegelbeeld dus – dan is het geen SELFIE, want ik heb hem niet ZELF gemaakt. Verder prima, maar dit klopt dus niet. Sorry.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Jan van Dijk
Jan van Dijk

8 mei 2019 19:33
Geslacht
Man

Beste mensen,
Ik vind jullie site Paiq heel goed, maar ik ben nu voor 8 dagen geblokkeerd voor jullie nieuwe “momenten”. Dat recht hebben jullie en ik zal het respecteren, maar dan moeten jullie wel duidelijk zeggen wat wel en wat niet mag. Selfies mochten niet, maar ik ben nu geblokkeerd voor foto’s, die absoluut geen selfie zijn. Ik sta er wel op, maar ik heb hem niet ZELF gemaakt. Dan is het officieel GEEN selfie. Ook over het naturisme heb ik verder niks teruggevonden.
Dus nogmaals: ik vind jullie site mooi, maar dit zijn nu, met de nieuwe “momenten” dus kleine minpuntjes. Verder niets dan lof.

Marc
Marc

8 november 2017 20:39
Geslacht
Man

Ik heb niet veel ervaring met datingsites, maar ben tevreden over paiq. Het datingsysteem stimuleert je in gesprek te gaan en in gesprek te blijven. Wat ik in ieder geval erg belangrijk vind. De man vrouw- verhouding is in het nadeel van mannen, maar volgens mij is dit altijd zo.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Anoniem
Anoniem

25 april 2019 18:11
Geslacht
Vrouw

Slechtste, meest naïeve datingsite dat ik ken. Je wordt zonder pardon geblokkeerd, omdat een klacht indienen vrij gemakkelijk gaat. En dat gebeurt snel aangezien mannen zich erg snel aangevallen voelen.

Saai, domme en saaie mannen, irritant, weinig leuk en fatsoenlijk aanbod, de vrouwen zijn veel fake, paiq lost geen problemen op: vastlopen van de site etc.

Jacqueline
Jacqueline

2 november 2017 12:53
Geslacht
Vrouw

Een origineel datingplatform. De manier van in contact komen is totaal anders. Je wordt gematcht en hoeft niet eerst te zoeken en profielen te lezen. Ben nu al 5 jaar gelukkig met mijn vriend die ik heb ontmoet via Paiq. Wij zijn echt een 100% juiste match!

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
bob
bob

24 oktober 2017 19:15
Geslacht
Man

Het is een leuke goede datingsite waarbij de mogelijkheden uitgebreid zijn, maar het aantal leden wat tegen valt. Wel hebben ze een handig matching systeem wat lijkt te werken.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
wpDiscuz