Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 34.239.167.149 [date] => 29-06-2022 [time] => 23:16:13 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 34.239.167.149 [date] => 29-06-2022 [time] => 23:16:13 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 242 [ip_address] => 34.239.167.149 [date] => 29-06-2022 [time] => 23:16:13 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 34.239.167.149 [date] => 29-06-2022 [time] => 23:16:13 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 34.239.167.149 [date] => 29-06-2022 [time] => 23:16:13 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 34.239.167.149 [date] => 29-06-2022 [time] => 23:16:13 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 34.239.167.149 [date] => 29-06-2022 [time] => 23:16:13 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 34.239.167.149 [date] => 29-06-2022 [time] => 23:16:13 ) ᐅ 50liefde ™ 8 Reviews → Ervaringen & Klachten! januari 2021
Beoordeling van Leroy
auteur van de beoordeling
Leroy ( jaar) 23 september 2018
Ik raad 50liefde niet aan Leroy over 50liefde

Super! Dat is het enige woord wat ik er voor kan gebruiken. Ik ben diverse datingsites afgegaan om te kijken of het wat is voor me. Uiteindelijk kwam ik toch bij 50liefde terecht wat voor mijn leeftijd wel aan te raden is ook, haha. Veel 50+ers waarmee ik in contact kwam, veel leuke en spontane vrouwen!
Daarnaast een erg gebruiksvriendelijke site met een zeer attente klantenservice. Op het begin had ik wat moeite om op weg te komen, maar daar is dan de klantenservice voor. Erg goed te woord gestaan en mijn zoektocht kon beginnen.
Duurde niet lang voor ik in contact kwam met Madelief. Madelief en ik hebben 'nog' geen relatie maar hebben al diverse keren afgesproken. Tot op heden klikt het allemaal, dus zien wel waar het schip strand! Leuke site, leuke mensen!

Reacties
Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 288 [ip_address] => 34.239.167.149 [date] => 29-06-2022 [time] => 23:16:13 )

Er zijn nog geen reacties op deze beoordeling geplaatst.

Plaats een reactie
Naam E-mailadres
Reactie
Door deze reactie te plaatsen gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacybeleid
logo 50liefde
Onze score 7.2
Gemiddelde beoordeling
180 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 229 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 17 eerlijke ervaringen

Top sites op 14 maart 2017

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching