Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.225.8 [date] => 13-08-2022 [time] => 14:58:27 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.225.8 [date] => 13-08-2022 [time] => 14:58:27 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.225.8 [date] => 13-08-2022 [time] => 14:58:27 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.225.8 [date] => 13-08-2022 [time] => 14:58:27 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.225.8 [date] => 13-08-2022 [time] => 14:58:27 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.225.8 [date] => 13-08-2022 [time] => 14:58:27 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.225.8 [date] => 13-08-2022 [time] => 14:58:27 ) area69 Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

area69: Erotische chatdienst voor sekszoekende mensen die seksueel actieve chatters, area69 maakt gebruik van chatoperators

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Dé website waar je met één klik van een leuk gesprek over kunt schakelen naar spannende sexdate. Wacht niet langer en vind sexpartner vandaag nog via area69.nl. Meld je nu direct gratis aan


area69 is een casual dating website met voornamelijk nep profielen die door deze website zelf worden gecreëerd. De berichten op je area69.nl account worden in vrijwel alle gevallen geschreven door eigen chatters die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chatoperators weten precies hoe ze jou kunnen misleiden om op hen te reageren, want zodra je op zo een chatbericht wilt antwoorden moet je daarvoor een vergoeding betalen per berichtje.



Vaak word je binnen de kortste keren na je aanmelding op area69.nl overspoeld met overdreven veel chatberichten van deze fake leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om goed uitziende dames. Bovendien proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een date te willen regelen.

area69 in het kort

logo area69 area69
logo area69 https://area69.nl
area69: Erotische chatdienst voor sekszoekende mensen die seksueel actieve chatters, area69 maakt gebruik van chatoperators

Wat kost area69?

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo area69
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 3 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

area69 specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie-
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteem-
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versie-
  • OriëntatieOriëntatie-

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching