Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 14:35:34 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 14:35:34 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 14:35:34 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 14:35:34 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 14:35:34 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 14:35:34 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 14:35:34 ) bangher Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

bangher: bangher is een neppe erotischechatsite met gemodereerde profielen van sexy mannen en vrouwen en opzoek naar seksueel getinte chats

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Wil jij spannend sexcontact met mannen en vrouwen in Nederland of België? Meld je direct gratis aan en kom vandaag nog in contact met de spannendste leden. Waar wacht jij nog op?


bangher is een dating site dat gebruik maakt van nep profielen die ze zelf hebben toegevoegd. De berichtjes die je binnen krijgt worden zowat allemaal verstuurd en beantwoord door ingehuurde berichten centrales die daarvoor een commissie over hun verstuurde berichten ontvangen. Deze chatters weten precies hoe ze jou kunnen verleiden om te reageren, want wanneer je op zo een berichtje wilt antwoorden moet je daarvoor €1,90 betalen per bericht dat je verstuurd.



Gewoonlijk word je kort na je aanmelding op bangher.nl overladen met soms honderden chatberichten van deze fake profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie dames. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in je te hebben en graag een ontmoeting te willen plannen.

bangher in het kort

Bedoeld voorHet aansporen van chats tussen geregistreerde mannen en fictieve profielen voor hoge prijzen per bericht.
logo bangher bangher
logo bangher https://bangher.nl
bangher: bangher is een neppe erotischechatsite met gemodereerde profielen van sexy mannen en vrouwen en opzoek naar seksueel getinte chats

Wat kost bangher?

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo bangher
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 3 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

bangher specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching