Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:25:36 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:25:36 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:25:36 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:25:36 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:25:36 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:25:36 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:25:36 ) beentjeswijd Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

beentjeswijd: beentjeswijd is een neppe erotischechatdienst met neppe profielen van vrouwen die sekszoekend zijn en opzoek naar erotische gesprekken online

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Ik open mijn beentjes wijd voor je als jij me lekker kan neuken


beentjeswijd is een datingsite die gebruik maken van fake profielen die deze website zelf hebben toegevoegd. De chat berichten op je beentjeswijd.be account worden in bijna alle gevallen zowel verstuurd als beantwoord door eigen chatters die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze berichten centrales worden getraind om een chatgesprek tot stand te kunnen houden, want zodra je op een van hun berichten wilt ingaan moet je daarvoor €1,90 betalen per berichtje.



Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je inschrijving op beentjeswijd.be overspoeld met vele berichtjes van deze fake leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om goed uitziende dames. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen hebben.

beentjeswijd in het kort

Bedoeld voorHet aanzetten tot van conversaties tussen geregistreerde mensen en entertainment profielen voor hoge prijzen per bericht.
logo beentjeswijd beentjeswijd
logo beentjeswijd https://snap-date.com
beentjeswijd: beentjeswijd is een neppe erotischechatdienst met neppe profielen van vrouwen die sekszoekend zijn en opzoek naar erotische gesprekken online
logo beentjeswijd
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

beentjeswijd specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching