Binkdate: Binkdate is het grootste gay advertentieplatform van Nederland

Laatst bijgewerkt op 1 januari 1970

Binkdate is een erotische gay dating site die werd opgericht in 2013. Op het gay platform kun je als seks zoekende homo, bi of bischierige eenvoudig en snel gay advertenties plaatsen. Daarnaast heb je geen account en wachtwoord nodig om een advertentie te kunnen plaatsen. Zo kun je eerst gratis een advertentie toevoegen op Bink date en ontvang je de reactie's vervolgens direct in je e-mailbox. Daarbij bieden zij ook de mogelijkheid om jouw WhatsApp of Kik account aan je advertentie toe te voegen. Bovendien is binkdate.nl met duizenden bezoekers per dag de grootste gay advertenties site van Nederland.

Binkdate alternatieven voor een snelle sexdate


gaysgodating.nl

Bullchat alternatief gaysgodating.com

8.0/10
Benaughty.nl

Bullchat alternatief benaughty

7.0/10
Squirt.nl

Bullchat alternatief Squirt

5.8/10

ZIE OOK :  Gay dating sites met een hoog slagingspercentage!

Binkdate veilig en discreet?

Binkdate maakt gebruik van een beveiligde SSL verbinding waardoor onder andere je e-mailadres veilig wordt opgeslagen. De controle op fake of spam advertenties is redelijk, maar desondanks kom je vrij vaak fictieve foto's of commerciële advertenties tegen. Dit komt doordat iedereen zomaar gratis een advertentie kan toevoegen en deze ook vaak wordt bekeken. Ook kunnen internet criminelen vrij eenvoudig met "bots" telefoonnummers van binkdate advertenties afhalen. Daardoor is het dus goed mogelijk dat je plotseling wordt benaderd via dit nummer voor commerciële doeleinden.

Op binkdate.nl kun je zonder account een advertentie plaatsen. Daarentegen zijn de gay advertenties wel voor iedereen zichtbaar en worden deze tevens geïndexeerd door zoekmachines. Hierdoor zijn jouw foto's en advertentie namelijk gemakkelijk terug te vinden via het internet. Dus zodra je jouw telefoonnummer bij je advertentie zal plaatsen komt deze advertentie ook tevoorschijn wanneer iemand research zal doen naar jouw telefoonnummer. Gebruik dus niet je privé nummer als je discreet wilt blijven, en voeg ook géén herkenbare foto's toe aan je advertentie.

Niet tevreden over Binkdate? Probeer dan gratis Squirt.org.

Binkdate in het kort

logo Binkdate Binkdate
Binkdate: Binkdate is het grootste gay advertentieplatform van Nederland logo Binkdate
Gemiddelde beoordeling
Populariteit
5 / 10
Betrouwbaarheid
5 / 10
Gebruiksgemak
5 / 10
Functionaliteit
5 / 10
Klantenservice
4 / 10
Kosten
6 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Pietje ( jaar) 21 september 2019
Ik raad Binkdate niet aan Pietje over Binkdate

Opvallend veel nepprofielen. Veel escorts. Veel profielen die maar zeer kort bestaan. Heb de indruk dat er steeds minder mensen zijn. Dalende populariteit, waarschijnlijk mede door de vele fakers.

auteur van de beoordeling
diana ( jaar) 7 september 2019
Ik raad Binkdate niet aan diana over Binkdate

deze site overtreed strafbare feiten , hij maak mensen met een lichte verstandelijke jonge belachelijk en, overtreed privetie schendingen dus pas op voor deze criminele site

auteur van de beoordeling
wh ( jaar) 7 september 2019
Ik raad Binkdate niet aan wh over Binkdate

deze site binkdate.nl is echt een gevaarlijke site , mensen worden hier op gedupeerd van privéreis schending , ik geef liever en 0 voor vriendelijkheid het is waarschijnlijk een criminele actie hier op heb ik aangifte gedaan u naam foto mail adres alles woord bij hun vast gelegd, dus vraag jullie om hier nooit op te gaan

auteur van de beoordeling
Juenne ( jaar) 5 mei 2019
Ik raad Binkdate niet aan Juenne over Binkdate

Goeie date site tot afgelopen paar dagen.
Site pakt nu ineens mijn locatie niet meer, echt irritant

auteur van de beoordeling
Sep ( jaar) 28 november 2018
Ik raad Binkdate niet aan Sep over Binkdate

Is de site geblokkeerd ?

logo Binkdate
Onze score 5.4
Gemiddelde beoordeling
180 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 149 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 22 eerlijke ervaringen

Binkdate specificaties

Top sites op 1 januari 1970

Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
BeNaughty
Bekijk site
logo BeNaughty
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching