Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 34.239.167.149 [date] => 30-06-2022 [time] => 0:42:28 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 34.239.167.149 [date] => 30-06-2022 [time] => 0:42:28 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 242 [ip_address] => 34.239.167.149 [date] => 30-06-2022 [time] => 0:42:28 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 34.239.167.149 [date] => 30-06-2022 [time] => 0:42:28 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 34.239.167.149 [date] => 30-06-2022 [time] => 0:42:28 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 34.239.167.149 [date] => 30-06-2022 [time] => 0:42:28 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 34.239.167.149 [date] => 30-06-2022 [time] => 0:42:28 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 34.239.167.149 [date] => 30-06-2022 [time] => 0:42:28 ) ᐅ BullChat Gratis Inloggen? → 347 Ervaringen & Klachten! Oktorber 2021
Beoordeling van ai
auteur van de beoordeling
ai ( jaar) 1 oktober 2018
Ik raad Bullchat niet aan ai over bullchat

Hallo
ik zit ook op bullchat maar ik ga er overnadenken om er niet meer op te komen omdat er 1 persoon is daar mij steeds lastig valt met leugens om mij zwart te maken
zodra ik met een nickname kom als je senioren zoekt dan komt die persoon weer met zijn leugens word er doodmoe van en het stopt niet want hij blijft doorgaan en ik ken hem niet eens dat is nog de pest en ja als je op hem reageert krijg je een grote bek en je word uitgescholden door hem en ja hij doet het allemaal zelf mensen beschuldigen wat een ander niet eens doet.......
zijn nickname is Alleen voor 50 plussers uit delft maar hij is ook anderen aan het lastig vallen wat ik hoorde van anderen......
succes bullchat hopelijk gaat de site er een keer uit belachelijke kut site

Reacties
Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 288 [ip_address] => 34.239.167.149 [date] => 30-06-2022 [time] => 0:42:28 )

Er zijn nog geen reacties op deze beoordeling geplaatst.

Plaats een reactie
Naam E-mailadres
Reactie
Door deze reactie te plaatsen gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacybeleid
logo Bullchat
Onze score 6.0
Gemiddelde beoordeling
3036 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 74 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 589 eerlijke ervaringen

Top sites op 18 juni 2021

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching