Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.225.8 [date] => 13-08-2022 [time] => 14:09:00 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.225.8 [date] => 13-08-2022 [time] => 14:09:00 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 242 [ip_address] => 3.238.225.8 [date] => 13-08-2022 [time] => 14:09:00 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.225.8 [date] => 13-08-2022 [time] => 14:09:00 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.225.8 [date] => 13-08-2022 [time] => 14:09:00 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.225.8 [date] => 13-08-2022 [time] => 14:09:00 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.225.8 [date] => 13-08-2022 [time] => 14:09:00 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.225.8 [date] => 13-08-2022 [time] => 14:09:00 ) ᐅ BullChat Gratis Inloggen? → 347 Ervaringen & Klachten! Oktorber 2021
Beoordeling van Jan
auteur van de beoordeling
Jan ( jaar) 28 juni 2019
Ik raad Bullchat niet aan Jan over bullchat

Ik wordt sinds 2 dagen geblockt , waarom Joost mag het weten , wat ik weet is dat jonge gassies mij aanspreken , schelden en tieren , en verwijten maak .
Dan zeg ik zet ook eens je cam aan , weet ik tegen wie ik praat , 0 reactie dus dan , en het hoe dan ook voor elkaar krijgen dat ik niet meer op de site kan .
Jaren lang trouwe bezoeker die niks te verbergen heb vraag ik om cam , tel nr , dan wordt je geblocht , ik senior , schelden bepaalde personen je verrot.
Plaats ik hier gisteren n reactie , wordt die verwijderd , dan vraag ik je ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Jammer dat site door personen om zeep geholpen wordt .

Gr Jan , hoop ik gewoon weer toegang

Reacties
Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 288 [ip_address] => 3.238.225.8 [date] => 13-08-2022 [time] => 14:09:00 )

Er zijn nog geen reacties op deze beoordeling geplaatst.

Plaats een reactie
Naam E-mailadres
Reactie
Door deze reactie te plaatsen gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacybeleid
logo Bullchat
Onze score 6.0
Gemiddelde beoordeling
3036 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 40 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 589 eerlijke ervaringen

Top sites op 18 juni 2021

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching