Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 35.170.82.159 [date] => 22-05-2022 [time] => 9:47:05 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 35.170.82.159 [date] => 22-05-2022 [time] => 9:47:05 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 242 [ip_address] => 35.170.82.159 [date] => 22-05-2022 [time] => 9:47:05 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 35.170.82.159 [date] => 22-05-2022 [time] => 9:47:05 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 35.170.82.159 [date] => 22-05-2022 [time] => 9:47:05 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 35.170.82.159 [date] => 22-05-2022 [time] => 9:47:05 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 35.170.82.159 [date] => 22-05-2022 [time] => 9:47:05 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 35.170.82.159 [date] => 22-05-2022 [time] => 9:47:05 ) ᐅ BullChat Gratis Inloggen? → 347 Ervaringen & Klachten! Oktorber 2021
Beoordeling van Kontebonke
auteur van de beoordeling
Kontebonke ( jaar) 22 november 2017
Ik raad Bullchat aan Kontebonke over bullchat

Bull is een goeie datingsite waar ik al heel wat hete dates gevonden heb. Het ontwerp van bullchat stamt al van 1996 van gay.nl (niet het huidige gay.nl) maar oudgedienden weten het nog wel, die oude site ging om de paar minuten plat. Daarna had je nog een andere site met bijna hetzelfde ontwerp, waar de gaykrant een vinger in de pap had, meen dat dit chatboy.nl was, toen kreeg je gaychat.nl en toen was er bullchat. Het hoofdontwerp is sindsdien weinig veranderd en fijn dat de site nu op je mobiel beter te bedienen is.

Bullchat is nog steeds de virtuele ontmoetingsplek puur sang. Tegelijkertijd, omdat het op zich anoniem is, neemt niet iedereen het even nauw met afspreken, dus fakegedrag daar moet je alert op zijn. Maar daarin is bullchat helaas niet uniek. Als je daar rekening mee houdt en je niet gelijk de handdoek in de ring gooit kun je leuke dates hebben. Het is een openbare site die weinig gemonitord wordt dus ook lieden met minder goede bedoelingen grijpen hier hun kans, let daar op.
Ik ben een tijd naar grindr vertrokken maar per saldo kom ik daar alleen gefrustreerde jonge nichten tegen die bij het woordje pik gelijk op tilt slaan

Reacties
Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 288 [ip_address] => 35.170.82.159 [date] => 22-05-2022 [time] => 9:47:05 )

Er zijn nog geen reacties op deze beoordeling geplaatst.

Plaats een reactie
Naam E-mailadres
Reactie
Door deze reactie te plaatsen gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacybeleid
logo Bullchat
Onze score 6.0
Gemiddelde beoordeling
3036 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 26 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 589 eerlijke ervaringen

Top sites op 18 juni 2021

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching