Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 242 [ip_address] => 18.206.92.240 [date] => 02-04-2023 [time] => 3:47:31 ) ᐅ BullChat Gratis Inloggen? → 347 Ervaringen & Klachten! Oktorber 2021
Beoordeling van Ron_040
auteur van de beoordeling
Ron_040 ( jaar) 28 oktober 2017
Ik raad Bullchat niet aan Ron_040 over bullchat

Sommige reacties hier staan -netjes gezegd- op zeer gespannen voet met de waarheid. De bekende uitzonderingen daargelaten, gedragen de meeste bezoekers zich heel gewoon en netjes. Rotte appels vind je overal, zeker niet alleen op chatsites. Leeftijd van de bezoekers varieert van nauwelijks 16 (althans dat schrijven ze in hun CV) tot rond de 80. Verreweg de meeste senioren zoeken contact met leeftijdgenoten. Sommige bezoekers laten weten erg geïnteresseerd te zijn in (veel) jonger. Maar om nu te beweren dat Bullchat een lustoord is voor pedofielen, is een regelrechte leugen.
Fakers zijn er inderdaad veel te veel, maar dat heb je op elke drukbezochte chatsite. En aangezien de meeste bezoekers enorm hechten aan anonimiteit zal dat ook niet snel veranderen. Immers inloggen met verifieerbare persoonsgegevens zal alleen maar leiden tot volstrekte leegloop. Zelfs degenen die hier het hoogste woord hebben over opdringerigheid, "oudjes" etc. etc. liegen in hun CV dat ze zwart zien. En een foto plaatsen? Maar meneer, hoe komt u erbij?
Bullchat onderscheidt over het algemeen niet van andere, openbaar toegankelijke chatsites. Vaak kom je ook dezelfde chatters tegen. Alleen, op Bullchat is het gemiddeld drukker dan op alle andere gaychats bij elkaar. Dus misschien dat ook degenen die hier menen allerlei kritiek te moeten spuien het op Bullchat toch naar hun zin hebben. Je moet niet, je mag en dan neem je een paar details die je minder goed bevallen maar op de koop toe.
Bullchat is al jarenlang de gaychatsite nummer 1; voor mij en vele duizenden anderen!

Reacties
Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 288 [ip_address] => 18.206.92.240 [date] => 02-04-2023 [time] => 3:47:31 )

Er zijn nog geen reacties op deze beoordeling geplaatst.

Plaats een reactie
Naam E-mailadres
Reactie
Door deze reactie te plaatsen gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacybeleid
logo Bullchat
Onze score 6.0
Gemiddelde beoordeling
3042 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 6 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 589 eerlijke ervaringen

Top sites op 18 juni 2021

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching