Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/framework/core/controller.class.php [type] => ErrorException [message] => Trying to access array offset on value of type null [line] => 101 [ip_address] => 34.239.167.149 [date] => 29-06-2022 [time] => 23:30:21 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/framework/core/controller.class.php [type] => ErrorException [message] => Trying to access array offset on value of type null [line] => 102 [ip_address] => 34.239.167.149 [date] => 29-06-2022 [time] => 23:30:21 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 34.239.167.149 [date] => 29-06-2022 [time] => 23:30:21 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 34.239.167.149 [date] => 29-06-2022 [time] => 23:30:21 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 242 [ip_address] => 34.239.167.149 [date] => 29-06-2022 [time] => 23:30:21 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 34.239.167.149 [date] => 29-06-2022 [time] => 23:30:21 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 34.239.167.149 [date] => 29-06-2022 [time] => 23:30:21 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 34.239.167.149 [date] => 29-06-2022 [time] => 23:30:21 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 34.239.167.149 [date] => 29-06-2022 [time] => 23:30:21 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 34.239.167.149 [date] => 29-06-2022 [time] => 23:30:21 ) ᐅ c-date ™ | Reviews, Ervaringen & Klachten! januari 2021
Beoordeling van H.
auteur van de beoordeling
H. ( jaar) 5 januari 2018
Ik raad c-date niet aan H. over c-date

c-date wat ook wel bekend staat als c-dating is wat mij betreft meer een beschaafdere erotische datingsites. Oftewel Casual datingsite met daarnaast heel wat actieve leden. Ik ben van mening dat c date één van de weinige casualdatingsites is waar je nog wel echt een passievolle date met een leuke dame kunt vinden.
Ook de maandelijkse kosten vallen mee voor een erotische datingsite, gezien je normaal gesproken overal per bericht moet betalen. Wanneer je een gesprek eenmaal op gang heb ben je bij andere sexdatingsites al gauw 20 euro kwijt aan credits. Daarnaast is het dan ook vaak nog fake. Daarentegen heeft c-date wel echte vrouwen en een redelijk goede man vrouw verhouding.
Als je opzoek bent naar een erotische datingsite waarbij je wel fysieke afspraakjes kunt hebben, dan is dit de juiste keus. Het enige nadeel is dat je zonder betaald lidmaatschap vrijwel niks anders kan dan alleen maar wat rondkijken. En je meld je tenslotte niet aan om alleen te kijken.

Reacties
Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 288 [ip_address] => 34.239.167.149 [date] => 29-06-2022 [time] => 23:30:21 )

Er zijn nog geen reacties op deze beoordeling geplaatst.

Plaats een reactie
Naam E-mailadres
Reactie
Door deze reactie te plaatsen gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacybeleid
logo c-date
Onze score 7.6
Gemiddelde beoordeling
61 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 237 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 5 eerlijke ervaringen

Top sites op 14 maart 2017

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching