Chatgirl: chatgirl is de grootste gratis sexchat van Nederland

Laatst bijgewerkt op 1 januari 1970

Chatgirl is de grootste gratis straight sexchat van Nederland en bedoeld voor mannen, vrouwen en stellen. Doordat deze sex chatsite is opgericht in 2001 zijn ze daarmee de eerste in Nederland. In deze chatroom zijn veel mensen actief waar je dus een "één op één gesprek" kan hebben. Intussen loggen er dagelijks tienduizenden chatters in op Chatgirl.nl en wordt de chat door meer dan een miljoen keer per maand bezocht. Daarnaast kun je op deze chat bijna altijd gratis inloggen, mits het niet te druk is. Neem gerust eens gratis een kijkje op de grootste Nederlandstalige sex chat.

Op Chatgirl heb je tevens altijd de mogelijkheid om tegen betaling als VIP in te loggen. Daarmee heb je altijd toegang, dus ook als het druk is. Ook wordt je daardoor onder andere vaker gezien en heb je vele handige extra functies en mogelijkheden. Bovendien kun je er ook voor kiezen om gratis een profiel aan te maken. Deze is dan zichtbaar in je cv wanneer je inlogt op de chatbox. Erg handig om jezelf te kunnen voorstellen en eventueel tegelijk wat (discrete) foto's te tonen.

Chatgirl in het kort

logo Chatgirl Chatgirl
Chatgirl: chatgirl is de grootste gratis sexchat van Nederland logo Chatgirl

Wat kost Chatgirl?

Nichedating Nee

Gemiddelde beoordeling
Populariteit
4 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Gebruiksgemak
3 / 10
Functionaliteit
3 / 10
Klantenservice
2 / 10
Kosten
4 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Peter ( jaar) 23 oktober 2019
Ik raad Chatgirl niet aan Peter over Chatgirl

1000% fake. Erkomen geen vrouwen of stellen op deze site, behalve paydames. De rest zijn zielige fakende ventjes. Niet aan beginnen, verspilling van je tijd.

auteur van de beoordeling
Rijks daalder ( jaar) 29 september 2019
Ik raad Chatgirl niet aan Rijks daalder over Chatgirl

Ja niet mogelijk te registreren. Via registratie formulier. Wat je ook doet.. Dan komt dat emailadres niet overeen. Dubbelcheck alles 4 keer. En men zegt klopt niet. Tenen krommend weer doen... Ander adres.. En woordenboek vult aan... Emailadressen zijn hetzelfde en bestaan. Wachtwoorden opnieuw..deze keer een nieuwe en even herhalen . Nee voor de 40 ste keer ik ben mens jij een domme robot en de verkeerslichten zijn er weer...... Check check.. Lezen... Check... alles aangevinkt. Met inmiddels portie gezonde moordlust.. Enter maar weer. Nee nee seriues.... de emailadressen weer.

auteur van de beoordeling
Jaccob ( jaar) 14 september 2019
Ik raad Chatgirl niet aan Jaccob over Chatgirl

Wat een neppe site , als je wachtwoord kwijt ben dan kan je het niet vernieuwen . En je kan niet eens contact krijgen , het is echt een neppe site . Beter SDC dan deze vage site, hoe kan je als pagina niet eens bereikbaar zijn, vragen kan alleen via een fucking topic. Reset wachtwoord , krijg je link herkent hij je mail niet wat een grap

auteur van de beoordeling
Robert ( jaar) 24 juli 2019
Ik raad Chatgirl niet aan Robert over Chatgirl

Ik ben al twee jaar geband van deze site. De opmerking van mijn kant dat er openlijk drugs werden verhandeld leverde mij een permanente ban op. Operators die geselecteerd worden op dommigheid, verbaal erg ordinair zijn en zich niet laten hinderen door enige normbesef. Zelfs de mails richting de site zelf zijn geblokkeerd voor je. Blijkbaar heeft deze site eigenaar een legitiem platform gevonden om vrij via via te verhandelen..

auteur van de beoordeling
De Grote ( jaar) 24 juni 2019
Ik raad Chatgirl niet aan De Grote over Chatgirl

admin/moderator gooit ook nog wel eens informatie uit gesprekken in een forum. Dat lijkt me in het kader van privacywetgeving ongepast. Volgens mij is de admin/moderator een narcist alleen verliefd op zichzelf en het gebral dat hij/zij op de fora uitkotst

logo Chatgirl
Onze score 8.0
Gemiddelde beoordeling
126 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 176 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 21 eerlijke ervaringen

Chatgirl specificaties

Top sites op 1 januari 1970

Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
BeNaughty
Bekijk site
logo BeNaughty
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching