Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 34.239.167.149 [date] => 29-06-2022 [time] => 23:58:06 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 34.239.167.149 [date] => 29-06-2022 [time] => 23:58:06 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 242 [ip_address] => 34.239.167.149 [date] => 29-06-2022 [time] => 23:58:06 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 34.239.167.149 [date] => 29-06-2022 [time] => 23:58:06 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 34.239.167.149 [date] => 29-06-2022 [time] => 23:58:06 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 34.239.167.149 [date] => 29-06-2022 [time] => 23:58:06 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 34.239.167.149 [date] => 29-06-2022 [time] => 23:58:06 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 34.239.167.149 [date] => 29-06-2022 [time] => 23:58:06 ) ᐅ Chatgirl ™ Alternatieven → 21 Ervaringen & Klachten! Augustus 2021
Beoordeling van Masseur83
auteur van de beoordeling
Masseur83 ( jaar) 14 januari 2018
Ik raad Chatgirl niet aan Masseur83 over Chatgirl

De opzet van chatgirl is goed, maar de controles door de admin is zo lek als een mandje en ze kicken je als je iets fout doet in hun ogen en luisteren niet naar jouw uitleg.
Goed voorbeeld hiervan is dit : als je betaalde diensten aanbied moet je als vip inloggen (goed beleid, wamt dan weet iedereenop de chat wat er te verwachten is als je op een vip charter klikt), maar vaak gebeurd dit niet.

Als je er melding van maakt bij de admin krijg je vaak geen, of pas zo laat reactie dat de betreffende chatter allang weg is.

Jammer, want die chatters doen dit bewust.

Ik had ook een profiel op de site maar die is verwijderd omdat ik me niet aan de regels hield volgens hun.

Ik logde altijd in op chatgirl als masseur en bood mijn diensten aan met uitgebreide omschrijving. Regelmatig werd ik eruit gegooid omdat ik gratis was ingelogd en zij van mening waren dat ik als vip moest inloggen, want ik was masseur en er stond niet bij dat het gratis was, dus het moest wel een paydate zijn in hun ogen.

Heb steeds geprobeerd uit te leggen dat dat niet het geval was want dan had ik dat wel aangegeven in mijn omschrijving, maar ze hielden voet bij stuk en uiteindelijk is alles van mij door hun verwijderd.
Oftewel : als een vrouw of stel inlogt en bewust aan paydates doet laten ze het lopen en reageren gewoon niet op de meldingen, maar als een man iets probeert uit te leggen en er niets aan de hand zitten ze bovenop hun gelijk,
Dus oordeel : functioneren van de site is top, maar de admins zeer 'kieskeurig'
En lijken liever vrouwen en stellen op de site te hebben.

Standaard antwoord als je melding maakt en ze niet reageren is ook , we waren even bezig. Maar als jij als man net inlogt zoals ik noem zitten ze erbovenop.

Reacties
Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 288 [ip_address] => 34.239.167.149 [date] => 29-06-2022 [time] => 23:58:06 )

Er zijn nog geen reacties op deze beoordeling geplaatst.

Plaats een reactie
Naam E-mailadres
Reactie
Door deze reactie te plaatsen gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacybeleid
logo Chatgirl
Onze score 6.0
Gemiddelde beoordeling
126 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 156 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 22 eerlijke ervaringen

Top sites op 14 maart 2017

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching