Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 13:03:13 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 13:03:13 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 242 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 13:03:13 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 13:03:13 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 13:03:13 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 13:03:13 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 13:03:13 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 13:03:13 ) ᐅ Chatgirl ™ Alternatieven → 21 Ervaringen & Klachten! Augustus 2021
Beoordeling van PeterFr
auteur van de beoordeling
PeterFr (55 jaar) 7 januari 2018
Ik raad Chatgirl aan PeterFr over Chatgirl

Op sexchat sites chatgirl.nl en chatbabe.be worden kosten in rekening gebracht oms als VIP in te loggen zonder dat hier diensten tegenover staan. Men moet om in te loggen als VIP een 0906 nummer bellen om vervolgens de code te krijgen om in te voeren op Chatgirl. Ik ben al heel wat jaren actief op deze chat en maak het vaak genoeg mee dat er een storing is. Daardoor is de code die je krijgt ongeldig en zijn de gesprekskosten voor niets geweest. Daarnaast kom je dan opnieuw niet binnen op de chat.

Bovendien heb ik ook al meerdere malen meegemaakt dat de lijn met pay.nl stoort waardoor je de getallen niet goed kan horen.

Tevens heb ik ook het gevoel dat gebruikers worden geblokkeerd om ze te dwingen als VIP in te loggen. Wanneer je geblokkeerd wordt krijg je de melding dat je geblokkeerd bent en alleen nog als VIP in kan loggen. Maarja indien men als VIP inlogt krijgt men niet de gewenste diensten zoals beloofd.
Het een en ander lijkt me daardoor erg frauduleus zeker daar het vaker gebeurt a Euro 1.60 per gebruiker. Een paar honderd chatters per dag levert dan toch een aardig bedrag op per maand. Het wordt tijd dat andere chatters ook eens een boekje open doen want ik lees hier niks anders dan goeds over chatgirl.

Reacties
Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 288 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 13:03:13 )

Er zijn nog geen reacties op deze beoordeling geplaatst.

Plaats een reactie
Naam E-mailadres
Reactie
Door deze reactie te plaatsen gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacybeleid
logo Chatgirl
Onze score 6.0
Gemiddelde beoordeling
126 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 79 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 22 eerlijke ervaringen

Top sites op 14 maart 2017

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching