Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:34:57 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:34:57 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:34:57 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:34:57 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:34:57 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:34:57 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:34:57 ) erofriend Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

erofriend: Erotische chatdienst voor ondeugende mensen die seksueel actieve chatters, erofriend's profielen worden beantwoord door chatoperators

Laatst bijgewerkt op 5 april 2022

Op zoek naar een erotische vriendschap? Via Erofriend komen dagelijks 10.000+ mensen met elkaar in contact op zoek naar een erotische vriendschap of one-night-stand


erofriend is een datingsite die gebruik maken van fictieve profielen die ze zelf hebben ontwikkeld. De chat berichten die je ontvangt worden bijna altijd beantwoord en verstuurd door eigen chatters die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze berichten centrales weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op deze chatberichten wilt reageren moet je daarvoor geld betalen per bericht.



Vaak word je direct na je registratie op erofriend.nl overladen met soms honderden chatberichten van deze gemodereerde leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om knappe meiden. Niettemin proberen ze je allemaal het gevoel te geven veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen plannen.

erofriend in het kort

Bedoeld voorHet aanzetten tot van contact tussen echte mannen en fictieve profielen voor hoge prijzen per bericht.
logo erofriend erofriend
logo erofriend https://erofriend.nl
erofriend: Erotische chatdienst voor ondeugende mensen die seksueel actieve chatters, erofriend's profielen worden beantwoord door chatoperators

Wat kost erofriend?

erofriend.nl kosten aankoop credits pakketten en het recht op herroeping

Om te kunnen converseren met de fictieve profielen. op erofriend is een credit-bundel nodig.

Door een credit kun je 1 berichtje antwoorden of versturen. Helaas zijn de kosten bij de hoogste credit-pakket (tegen het meest voordelige tarief) nog gewoon bijna één euro per reactie. Maar goed, dan moet je wel het er voor over hebben om voor een slordige 180,- euro credits pakket besteden. Echter is het niet mogelijk om echte ontmoetingen te hebben al wekken ze vaak genoeg de indruk dat dit wel mogelijk is.

Indien je geen credits hebt, kun je geen berichten lezen en beantwoorden. Op het moment dat je over genoeg credits beschikt, is t lezen gratis. Ook zijn credit-pakketten nodig om chatpals een zogenoemde flirts of ijsbrekers te sturen.

Zo een creditpakket moeten alleen voor een gesprek worden gekocht. De bedragen op erofriend.nl voor het aankopen van een creditbundel zijn als volgt:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo erofriend
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

erofriend specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 5 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching