Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:42:46 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:42:46 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:42:46 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:42:46 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:42:46 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:42:46 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:42:46 ) flirtspotter Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

flirtspotter: flirtspotter is een ondeugende chatplatform met chatpals van geïnteresseerde mensen

Laatst bijgewerkt op 5 april 2022

Spannend flirten met jouw buurvrouw of collega? Kom direct in contact met de spannendste leden bij jouw in de buurt - Aanmelden is 100% Gratis


flirtspotter is een spannende dating site met daarop fictieve profielen die door hunzelf zijn ontwikkeld. De chatberichten die je binnen krijgt worden in bijna alle gevallen zowel verstuurd als beantwoord door chat operators die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze berichten centrales zijn getraind om een chatgesprek tot stand te houden, want wanneer je op deze berichten wilt antwoorden moet je hiervoor meer dan één euro betalen per verstuurd bericht.



Meestal word je kort na je aanmelding op flirtspotter.nl overrompelt met tientallen berichtjes van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het meestal gaat om sexy dames. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal het idee te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een ontmoeting te willen hebben.

flirtspotter in het kort

Bedoeld voorHet triggeren van chats tussen geregistreerde mensen en fictieve profielen voor hoge bedragen per bericht.
logo flirtspotter flirtspotter
logo flirtspotter https://flirtspotter.nl
flirtspotter: flirtspotter is een ondeugende chatplatform met chatpals van geïnteresseerde mensen

Wat kost flirtspotter?

Kosten voor aankoop creditbundels en het recht op herroeping bij flirtspotter

Om contact te kunnen met onjuiste chatters op flirtspotter zijn credits pakketten nodig.

Door met 1 van je credits te betalen kun je slechts 1 bericht verzenden. Helaas betaal je bij de duurste credit-bundel (bij het laagst mogelijke tarief) nog gewoon bijna één euro per bericht. Maar goed, dan moet je wel het er voor over hebben om voor een kleine tweehonderd credits pakket aankopen. Echter is het onmogelijk om echte dates te vinden via deze datingwebsite al doen ze vaak overkomen dat het gewoon mogelijk is.

Op het moment dat je Dus géén credits hebben betekend dat, kun je nul berichten beantwoorden of lezen. Wanneer je over genoeg aan credit-tegoeden beschikt, is t lezen gratis. Ook zijn credits bundels nodig om chatpals zogehete flirts of ijsbrekers te sturen.

Zo een creditpakket kan je alleen voor het uitwisselen van berichten worden betaald. De prijzen op flirtspotter.nl voor het inkopen van credits tegoed zien er als volgt uit:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo flirtspotter
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

flirtspotter specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 5 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching