GayParship: GayParship is dé datingsite die speciaal bedoeld is voor hoger opgeleiden gays(homo en lesbo)

Laatst bijgewerkt op 1 januari 1970

GayParship is dé datingsite die speciaal bedoeld is voor hoger opgeleiden gays(homo en lesbo). Daarom is het dus ideaal voor iedere gay die een HBO of WO opleiding hebben gevolgd of afgerond en opzoek zijn naar een serieuze relatie. Zo is GayParship.nl opgericht in 2006 en zijn er intussen ook al duizenden serieuze homoseksuele aangemeld op deze site. Kort samengevat is het ook echt een aanrader voor iedere serieuze hoogopgeleide gay van 30 plus. Bovendien is het inschrijven gratis en kun je direct aan de slag om te kijken of deze datingsite goed bij je past.

Gay Parship is uiteraard onderdeel van Parship.nl alleen is deze site geheel geoptimaliseerd voor de homoseksuele en lesbiennes. Niettemin beschikt deze gay datingsite gewoon over dezelfde technieken als het grote Parship Netwerk. Verder beschikken zij ook over het zogeheten thuiswinkelwaarborg keurmerk en worden alle gegevens versleuteld verzonden over een beveiligde ssl verbinding. Dat betekend dat je veilig en discreet kunt daten en zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je gegevens. Dat maakt dit gaydating netwerk een goede en betrouwbare ontmoetingsplek voor homoseksuele mannen en een eerlijke datingwebsite.

Een derde vindt een serieuze relatie

Bovendien vindt ruim 33% van de gebruikers een serieuze relatie via Gay-Parship. Dat toont aan dat deze gaydaters gelijkgestemd zijn en alle opzoek naar hetzelfde. Volgens vele gebruikers is Gay-Parship.com een betrouwbare en functionele datingsite voor homoseksuelen.

GayParship in het kort

logo GayParship GayParship
GayParship: GayParship is dé datingsite die speciaal bedoeld is voor hoger opgeleiden gays(homo en lesbo) logo GayParship

Wat kost GayParship?

Nichedating Nee

Gemiddelde beoordeling
Populariteit
6 / 10
Betrouwbaarheid
7 / 10
Gebruiksgemak
8 / 10
Functionaliteit
7 / 10
Klantenservice
6 / 10
Kosten
5 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Kees Hil ( jaar) 26 mei 2018
Ik raad GayParship niet aan Kees Hil over GayParship

Mijn ervaring met Gay Parship is bijzonder slecht. Ik had schriftelijk vragen gesteld, maar daar kreeg ik geen reactie op. Telefonisch 020 - 4990167 zijn ze zeer slecht of niet bereikbaar. Je krijgt wel verbinding, maar die verbinding wordt na verloop van tijd automatisch verbroken. Dit heb ik heel vaak bij herhaling ervaren. Bij een onverwacht bezoek aan het kantoor in Amsterdam bleek niemand aanwezig te zijn. Paul van Langen , medewerker klantenservice van Gay Parship. ( Die ik uiteindelijk dan toch telefonisch aan de lijn kreeg ) toont geen enkel begrip. Hij zegt gewoon "Je hebt me nu toch aan de lijn. " Ik wil graag met hem een persoonlijk gesprek. HIj bevestigt dat het BEZOEKadres ( zie foto hier boven ) niet door klanten bezocht kan worden. Paul van Langen heeft geen zin in een persoonlijk gesprek ( Hij zit namelijk op het hoofdkantoor in Hamburg, maar dat vertelt hij niet ) Hij wil alleen contact per email ( dan kan hij sommige vragen gewoon negeren. ) Ik kreeg niet het gevoel dat Paul van Langen iets aan de telefonische bereikbaarheid gaat veranderen. Ik belde ook maar even met het hoofdkantoor in Hamburg. ( Het telefoonnummer 00 49 40 63 790 491 is heel moeilijk te vinden. Op de website staat alleen een faxnummer . ) Op het kantoor in Hamburg spreekt niet iedereen Engels of Nederlands. Ook daar tonen ze geen enkel begrip. Wat blijkt : Als je met kantoor in Nederland belt , bel je eigenlijk met Hamburg. Ik vermoed dat Paul van Langen de enige Nederlands sprekende op het hoofdkantoor in Hamburg is en als hij er niet is, dan kan je wel bellen en krijg je verbinding, maar geen helpende medewerker.

Uiteindelijk hebben ze wel antwoord gegeven op de volgende vraag.

WAAROM KRIJG JE VAAK OP EEN VERSTUURD BERICHT ( AAN EEN ANDER LID ) GEEN REACTIE ?
Niet betalende leden kunnen slecht eenmaal op een bericht reageren. Maar een betalend lid kan niet zien of iemand betaald of niet. Dus je reageert op een profiel, maar je krijgt heel vaak geen reactie.
Mijn advies: Wordt absoluut geen betalend lid van Gay Parship.
het kost bijna 40 euro per maand. Ik schat dat meer dan helft geen betalend lid is. Deze hebben dan vaak ook geen foto. Blijven er ongeveer 20 profielen in de categorie 40 t/m 60 jaar in geheel Nederland voor mij over. L.

auteur van de beoordeling
Mark ( jaar) 30 april 2018
Ik raad GayParship niet aan Mark over GayParship

één goede en betrouwbare datingsite waar 76% van de leden hoogopgeleid is. Het leden bestand aan serieuze homoseksuele mannen is na mijn mening nergens zo hoog als op gayparship. Daarnaast kom ik zelfs geregeld in contact met bnr's en zelfs ook al is een date gehad met een bekend persoon. Ik zal me maar inhouden en hier geen namen noemen, maar wel leuk! Mijn gemiddelde beoordeling voor Gay Parship is toch wel een 8+. Ik ben hier nog niet echt de man van mijn dromen tegengekomen, of beter gezegd hij is mij nog niet tegengekomen. Wel al heel wat geslaagde dates gehad met vaak genoeg vlinders en een goed gevoel de dagen erna.

auteur van de beoordeling
Boudewijn L ( jaar) 17 april 2018
Ik raad GayParship niet aan Boudewijn L over GayParship

ben zeer tevreden met mijn gayparship resultaten en dates tot nu toe. Mijn complimenten over het aanbod aan serieuze homoseksuele mannen. Ik ben zelf 43 en kan rond deze leeftijd veel mannen vinden. Bijna iedereen geeft wel een reactie terug ook al is niet iedereen geïnteresseerd, dat is wel fijn. Ja fictieve profielen op parship geloof ik niet in, ik ben ze nog niet tegen gekomen. En ja het kost wat maar dan heb je wel wat en anders ben je toch op die gratis homo chats en apps aangewezen. Dat is het voor mij gewoon niet. Hoop hier echt de man van mijn leven tegen te komen, wie weet!

auteur van de beoordeling
Philip ( jaar) 7 april 2018
Ik raad GayParship niet aan Philip over GayParship

Eindelijk is een leuke man gedate, een echte nette bear type. Zat voorheen maar op gratis gay chats enzo en zeker wel veel gedate, maar echt serieus? Dat is toch meer voor de fun hoor daar, en veel fakers. Op parship gay versie vindt je voornamelijk serieuze mannen die net als mij toe zijn aan een serieuze relatie. En geen fakers zoals op gratis sites. Kosten zijn het me waard geweest, ik heb na enkele dates gevonden wat ik zocht. Nu kunnen we samen leuke andere bezigheden bedenken.

auteur van de beoordeling
bob ( jaar) 24 oktober 2017
Ik raad GayParship niet aan bob over GayParship

Net als de gewone parship behoord deze gaydatingsite tot de absolute top op het gebied van dating voor hogere opgeleiden homoseksuele.

logo GayParship
Onze score 9.0
Gemiddelde beoordeling
30 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 179 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 5 eerlijke ervaringen

GayParship specificaties

Top sites op 1 januari 1970

Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
BeNaughty
Bekijk site
logo BeNaughty
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching