gaysexpartner: gaysexpartner is helaas offline, maar gaysgodating.nl is een beter alternatief!

Laatst bijgewerkt op 1 januari 1970

GaySexPartner is een casual datingsite voor mannen en is in 2014 opgericht. Met als doel gelijkgestemde homoseksuele met seksuele of andere intieme verlangens, fantasieën en gevoelens met elkaar in contact te laten komen. Zo bieden zij een veilig en discreet platform waar iedere gay/bi zich anoniem gratis kan inschrijven en een profiel kan aanmaken. Verder willen zij hun gebruikers de mogelijkheid bieden zichzelf te zijn en je stoute of intieme gevoelens en interesses te delen met andere.

Verder is het online gedeelte wanneer je bent ingelogd zeer gebruiksvriendelijk, en oogt veilig en betrouwbaar. Tevens benoemt GaySexPartner.net te behoren tot één van de grootste en meest bezochte casual gay datingsites van Nederland en Vlaanderen. Wij twijfelen of deze site überhaupt tot de top 10 meest bezochte gay datingsites van Nederland behoord. Wij vinden deze datingsite eerder een leuk en minder commerciële gay datingsite voor seks zoekende. Het voordeel van een gaysexpartner-lidmaatschap is dat het vrijblijvend en gratis is, alleen wel met uitsluiting van het verzenden van de berichten. Alleen het gebruik en lezen van de ontvangen berichten is geheel gratis.

gaysexpartner in het kort

logo gaysexpartner gaysexpartner
gaysexpartner: gaysexpartner is helaas offline, maar gaysgodating.nl is een beter alternatief! logo gaysexpartner

Wat kost gaysexpartner?

Nichedating Nee

Gemiddelde beoordeling
Populariteit
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Gebruiksgemak
2 / 10
Functionaliteit
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Kosten
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Leo ( jaar) 19 november 2018
Ik raad gaysexpartner niet aan Leo over gaysexpartner

Profiel aangemaakt, wat een hoop kletskoek moet je doorheen aan vragen en plaatjes en dom geklik...
Daarna start de gayParship spam in je mailbox onmiddellijk op! Alles op deze website is vaag, tot en met de foto's toe. Berichten kan je nooit lezen, versturen is me ook nooit gelukt, altijd wel een of andere foutmelding van de server en als die geen fout geeft rode tekst die niet van toepassing is op mijn bericht, maar waardoor ik hem toch niet kan versturen. Bij het ontvangen van zichtbare foto's zijn er geen zichtbare foto's maar kom je op een pagina waarbij je een premium account moet kopen. Maar ja, op de gewone website werkt al niet veel, dus dat gaan we maar niet doen. Wat wel werkt is constant glimlachen naar elkaar, nou, dat schiet lekker op... zo'n site neem je toch niet serieus!
Om de vele zinloze spam van deze site te stoppen heb ik mijn account maar weer verwijderd, want er valt niets te verwachten van deze website. Het enige wat niet vaag is aan deze website is dat ze geld nodig hebben en de enige pagina die werkt is waarschijnlijk die waar je een premium account zou moeten kopen.

logo gaysexpartner
Onze score 5.8
Gemiddelde beoordeling
6 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 150 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 1 eerlijke ervaringen

gaysexpartner specificaties

Top sites op 1 januari 1970

Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
BeNaughty
Bekijk site
logo BeNaughty
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching