Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 15:51:39 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 15:51:39 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 15:51:39 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 15:51:39 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 15:51:39 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 15:51:39 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 15:51:39 ) getkinky Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

getkinky: Erotische chatdienst voor shemales, transseksuelen en tgirls, getkinky operators gebruikt

Laatst bijgewerkt op 5 april 2022

Op zoek naar een kinky avontuur? Van Getkinky.nl weet je zeker dat je aan je trekken komt! Dagelijks melden duizenden gelijkgestemde leden zich aan. Wacht niet langer en maak nu direct een gratis account aan.


getkinky is een dating site met daarop fake profielen die door deze site zelf worden gecreëerd. De chatberichten worden bijna altijd beantwoord en verstuurd door chat operators die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chat operators weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want wanneer je op deze berichtjes wilt antwoorden moet je daarvoor geld betalen per bericht.



Waarschijnlijk word je direct na je aanmelding op getkinky.nl overladen met tientallen reacties van deze neppe gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om aantrekkelijke vrouwen. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en echt een date te willen hebben.

getkinky in het kort

Bedoeld voorHet aanzetten tot van gesprekken tussen geen fictieve mannen en chatpals van she-males en tgirls. Echter voor een hoog tarief per bericht.
logo getkinky getkinky
logo getkinky https://getkinky.nl
getkinky: Erotische chatdienst voor shemales, transseksuelen en tgirls, getkinky operators gebruikt

Wat kost getkinky?

Kosten voor credits en Herroepingsrechten op getkinky

om chats te kunnen zenden naar onechte profielen op getkinky is een credit-pakket vereist.

Met één credit kun je eenmaal berichtje versturen. Helaas zijn de kosten met de grootste creditpakket () nog steeds minimaal 1 euro per berichtje. Maar oke, daarvoor moet je wel instaat zijn om voor een slordige 180,- euro aan credits aankopen. Jammer genoeg is het nooit mogelijk om fysieke dates te behalen via deze site al beweren ze bijna altijd dat dit wel gewoon kan.

Wanneer je nog geen creditbundel bezit, kun je 0 berichten lezen of beantwoorden. Op het moment dat je over voldoende aan credit-tegoeden hebt, is t lezen gratis. Ook heb je een creditbundel nodig om chatpals een zogenoemde flirtberichten of ijsbrekers te sturen.

Zo een credits pakket kan je alleen alleen voor het uitwisselen van berichten worden aangeschaft. De prijzen op getkinky.nl voor het aanschaffen van een van de creditbundels bedragen als volgt:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo getkinky
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 3 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

getkinky specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie18+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatieshemale en trangenders, of liefhebbers

Top sites op 5 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching