Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:38:52 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:38:52 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:38:52 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:38:52 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:38:52 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:38:52 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:38:52 ) gratis-pijpen Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

gratis-pijpen: gratis-pijpen is een op lust gebaseerden chatsite met chatpals van sekszoekende mannen en vrouwen

Laatst bijgewerkt op 5 april 2022

Deze vrouwedn zijn echte pijptoppers en slikken door !


gratis-pijpen is een dating site met daarop nep profielen die deze site zelf hebben ontwikkeld. De reacties op je gratis-pijpen.nl account worden bijna altijd zowel verstuurd als beantwoord door eigen chatters die daarvoor betaald krijgen. Deze chatters weten precies hoe ze jou kunnen aanzetten om op hen te reageren, want wanneer je op een van die berichtjes wilt reageren moet je daarvoor betalen per verstuurd bericht.



Waarschijnlijk word je kort na je aanmelding op gratis-pijpen.nl overrompelt met tig tallen reacties van deze fake profielen, waarbij het meestal gaat om vrouwen. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en graag een ontmoeting te willen hebben.

gratis-pijpen in het kort

Bedoeld voorHet stimuleren van conversaties tussen geregistreerde personen en ingehuurde chatters voor hoge bedragen per bericht.
logo gratis-pijpen gratis-pijpen
logo gratis-pijpen https://gratis-pijpen.nl
gratis-pijpen: gratis-pijpen is een op lust gebaseerden chatsite met chatpals van sekszoekende mannen en vrouwen

Wat kost gratis-pijpen?

Kosten voor de credits en Herroepingsrecht bij gratis-pijpen

Om de omstreden gebruikers te kunnen berichten. op gratis-pijpen is een creditpakket vereist.

Door één van je credits af te staan kun je maar een single berichtje antwoorden of versturen. Helaas betaal je met de hoogste credit-pakket (tegen het meest voordelige tarief) nog gewoon minimaal 1 euro per bericht. Maar oke, daarvoor moet je wel bereid zijn om voor een kleine tweehonderd creditbundel tegoed uitbesteden. Desondanks is het niet mogelijk om fysieke dates te vinden via deze dating site al beweren ze vaak dat dat wel mogelijk is.

Als je Dus géén credits hebben betekend dat, kun je ook 0 berichten lezen en beantwoorden. Zodra je over credits beschikt, is t lezen gratis. Ook heb je een creditbundel nodig om chatpals zogehete flirtberichten of ijsbrekers te sturen.

Zo een creditpakket kan je alleen enkel voor een gesprek worden betaald. De kosten op gratis-pijpen.nl voor het aankopen van een van de creditbundels zijn als volgt:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo gratis-pijpen
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

gratis-pijpen specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 5 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching