Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/framework/core/controller.class.php [type] => ErrorException [message] => Trying to access array offset on value of type null [line] => 101 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:25:47 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/framework/core/controller.class.php [type] => ErrorException [message] => Trying to access array offset on value of type null [line] => 102 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:25:47 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:25:47 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:25:47 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 242 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:25:47 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:25:47 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:25:47 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:25:47 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:25:47 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:25:47 ) ᐅ HappyPancake ™ 30 Reviews → Ervaringen & Klachten! januari 2021
Beoordeling van Steve
auteur van de beoordeling
Steve ( jaar) 13 april 2018
Ik raad HappyPancake niet aan Steve over HappyPancake

Eerste indruk : gemakkelijk en simpel navigeren door de site. Voor mij dus gebruiksvriendelijk.
Bij het zoeken in mijn regio op Happypancake waren er nauwelijks hits maar ik vermoed dat het vanwege "nieuwigheid" de weg en naamsbekendheid nog moet vinden bij een breder publiek. Om toch meer profielen te kunnen bekijken de filter bij Locatie op maximaal gezet waarbij je de dus profielen te zien krijgt in het hele land. Je kan dan voor jezelf alsnog beslissen of je voor die ene persoon die afstand zou willen rijden, per slot van rekening echte liefde kent geen grenzen en mocht er een relatie eruit voortvloeien en je wilt echt met elkaar verder dan kan er altijd wel een compromis gevonden worden om elkaar vaker te kunnen zien. Waar een wil is is een weg, toch?
Wat waren mijn resultaten : heb een paar profielen bekeken en wat aangeschreven. Als reactie daarop zag ik dat ze mijn profiel wel hadden bekeken maar niet echt een berichtje teruggekregen. Het is blijkbaar makkelijker om een foto te "liken" dan de stap te durven nemen om echt contact te zoeken. Één persoon toonde wel grote interesse door al mijn foto's en mijn profiel "liken" en daadwerkelijk een berichtje te sturen met als eindresultaat dat ik nu een serieuze relatie met haar heb. Het kan dus wel, ik ben een happy pancake en zijn heel gelukkig met elkaar!
Mijn benadering in het algemeen is in ieder geval niet teveel eisen voor jezelf opstellen hoe de ander moet zijn maar wat water in de wijn stoppen en mocht je iemand vinden dan samen de balans zien te vinden in het geven en nemen, daar draait een relatie immers op. Maar dat geldt voor al je zoektochten via datingsites.....
Mijn review : populariteit weet ik niet omdat het pas nieuw is, daarom 3 sterren.
Klantenservice heb ik niet beoordeeld omdat ik er geen gebruik van heb kunnen maken, heb het niet nodig gehad.

Reacties
Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 288 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:25:47 )

Er zijn nog geen reacties op deze beoordeling geplaatst.

Plaats een reactie
Naam E-mailadres
Reactie
Door deze reactie te plaatsen gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacybeleid
logo HappyPancake
Onze score 5.2
Gemiddelde beoordeling
180 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 81 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 24 eerlijke ervaringen

Top sites op 19 maart 2018

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching