Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:18:52 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:18:52 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:18:52 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:18:52 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:18:52 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:18:52 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:18:52 ) heteflirt Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

heteflirt: heteflirt is een ondeugende entertainment chat met chatpals van sekszoekende mannen en vrouwen

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Vind op deze site hete shemales. De Tgirls zijn op zoek naar spannend contact met geile mannen. Bekijk direct wie er online zijn op dit moment.


heteflirt is een dating site die gebruik maken van neppe profielen die deze website zelf hebben gemodereerd. De berichten die je binnen krijgt worden in bijna alle gevallen geschreven door chatoperators die daarvoor een commissie over de verstuurde berichten ontvangen. Deze chat operators weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want wanneer je op zo een bericht wilt reageren moet je daarvoor geld betalen per berichtje.



Meestal word je kort na je aanmelding op heteflirt.nl overrompelt met tig tallen berichtjes van deze fictieve gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke meiden. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen plannen.

heteflirt in het kort

Bedoeld voorHet aansporen van gesprekken tussen geen fictieve personen en fictieve profielen prijzige kosten per bericht.
logo heteflirt heteflirt
logo heteflirt https://heteflirt.nl
heteflirt: heteflirt is een ondeugende entertainment chat met chatpals van sekszoekende mannen en vrouwen

Wat kost heteflirt?

Kosten voor aankoop credits bundels en Herroepingsrecht op heteflirt.nl

Om te kunnen communiceren met fictieve profielen. op heteflirt moet je voorafgaand credits hebben aangekocht.

Door met 1 van je credits te betalen kun je maar eenmalig berichtje sturen. Nagenoeg betaal je bij de duurste credit-pakket (bij laagste kosten per bericht) nog gewoon bijna één euro per berichtje. Maar goed, dan moet je wel instaat zijn om direct voor €179,99 creditbundel tegoed uitgeven. Daarna is het bij alle profielen niet mogelijk om echte ontmoetingen te vinden met de profielen op deze dating site al doen ze in de meeste gevallen overkomen dat dat wel mogelijk is.

Op het moment dat je geen creditbundel heb gekocht, kun je 0 berichten lezen of beantwoorden. Op het moment dat je over genoeg ingekochte credits beschikt, hoef je niet voor het lezen te betalen. Ook zijn credits bundels nodig om chatpals een zogenoemde flirtberichten of ijsbrekers te sturen.

Een credit-bundel dienen alleen voor de conversatie worden gekocht. De creditkosten op heteflirt.nl voor de aankoop van credits tegoed zijn als volgt geprijsd:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo heteflirt
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

heteflirt specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching