Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:40:54 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:40:54 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:40:54 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:40:54 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:40:54 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:40:54 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:40:54 ) hotshemales Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

hotshemales: Erotische chatdienst voor ladyboys, transgenders en tgirls, hotshemales's profielen worden beantwoord door chatoperators

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

HotShemales.nl Hot Shemales & Tranny Dating. Flirten met hete shemales op HotShemales.nl. De heetste shemales vind je op Hot Shemales, jouw shemale dating site!


hotshemales is een dating site met neppe profielen die door deze website zelf worden gecreëerd. De berichten die je binnen krijgt worden zowat allemaal zowel verstuurd als beantwoord door eigen chatters die daarvoor betaald krijgen. Deze berichten centrales zijn getraind om een gesprek zo lang als mogelijk tot stand te kunnen houden, want zodra je op een van die berichten wilt antwoorden moet je daarvoor meer dan één euro betalen per bericht dat je verstuurd.



Meestal word je direct na je aanmelding op hotshemales.nl overspoeld met tientallen berichten van deze gemodereerde leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om dames. Niettemin proberen ze je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en echt een date te willen plannen.

hotshemales in het kort

Bedoeld voorHet aansporen van chatgesprekken tussen geen fictieve mannen en chat operators van she-males en tranny's. Echter voor hoge bedragen per bericht.
logo hotshemales hotshemales
logo hotshemales https://hotshemales.nl
hotshemales: Erotische chatdienst voor ladyboys, transgenders en tgirls, hotshemales's profielen worden beantwoord door chatoperators

Wat kost hotshemales?

Kosten voor credits pakketten en Herroepingsrecht bij hotshemales.nl

Om contact te met users op hotshemales zijn credits pakketten vereist.

Met 1 credit kun je maar eenmaal berichtje beantwoorden. Aan de andere kant zijn de kosten met bij het laagst mogelijke pakket (in het meest gunstige geval) als nog wel ongeveer een euro per berichtje. Maarja, dan moet je wel bereid zijn om voor een kleine tweehonderd aan credits aankopen. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk om echte dates te behalen al beweren ze bijna altijd dat dit gewoon kan.

Indien je nog geen creditbundel heb gekocht, kun je ook nul berichten lezen en beantwoorden. Pas als je over voldoende aan credits beschikt, kun je gratis berichten lezen. Ook heb je een credit bundel nodig om chatpals zogehete flirtberichten of ijsbrekers te sturen.

Deze credit-pakketten kunnen uitsluitend voor de conversatie worden betaald. De prijzen op hotshemales.nl voor de aankoop van een van de creditbundels zien er als volgt uit:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo hotshemales
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 2 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

hotshemales specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie18+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatieshemale en trangenders, of liefhebbers

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching