Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:29:06 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:29:06 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:29:06 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:29:06 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:29:06 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:29:06 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:29:06 ) icupid Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

icupid: Erotische chatdienst voor sekszoekende mensen die opzoek zijn naar intieme conversaties, icupid chatoperators gebruikt

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Nederlands snelst groeiende datingportaal - In ons portaal kan je direct contact opnemen met jouw (droom)date.


icupid is een lustige dating site met daarop nep profielen die door deze site zelf zijn gemodereerd. De berichten op je icupid.nl account worden in bijna alle gevallen zowel verstuurd als beantwoord door chatoperators die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chat operators weten precies hoe zij een chatgesprek tot stand kunnen houden, want wanneer je op zo een bericht wilt reageren moet je daarvoor betalen per bericht dat je verstuurd.



Waarschijnlijk word je direct na je registratie op icupid.nl overladen met tig tallen reacties van deze neppe gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om mooie dames. Niettemin proberen ze je allemaal de indruk te geven veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen plannen.

icupid in het kort

Bedoeld voorHet aansporen van conversaties tussen geregistreerde personen en berichten operators voor een hoog tarief per bericht.
logo icupid icupid
logo icupid https://icupid.nl
icupid: Erotische chatdienst voor sekszoekende mensen die opzoek zijn naar intieme conversaties, icupid chatoperators gebruikt

Wat kost icupid?

Kosten voor aankoop creditbundels en Herroepingsrechten bij icupid.nl

Om de omstreden leden te kunnen aanspreken. op icupid moet je noodgedowngen een credit bundel hebben aangekocht.

Door met 1 van je credits te betalen kun je één bericht versturen. Des al niet te min zijn de kosten met de hoogste creditbundel () als nog gewoon meer dan 1 euro per bericht. Maar goed, dan moet je wel het er voor over hebben om voor een slordige 180,- euro aan credits aankopen. Daarna is het bij alle profielen onmogelijk om echte dates te krijgen via deze site al doen ze vaak overkomen dat dat juist wel kan.

Op het moment dat je geen credits hebt, kun je ook geen berichten lezen of beantwoorden. Op het moment dat je over voldoende ingekochte credits beschikt, is t lezen gratis. Ook heb je een credits pakket nodig om chatpals zogehete flirts of ijsbrekers te sturen.

creditbundels kan je alleen uitsluitend voorafgaans aan het chatten worden aangeschaft. De prijzen op icupid.nl voor het aanschaffen van een creditbundel zijn als volgt geprijsd:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo icupid
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

icupid specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching