Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:11:37 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:11:37 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:11:37 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:11:37 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:11:37 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:11:37 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:11:37 ) iflirten Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

iflirten: iflirten is een neppe erotischechatwebsite met gemodereerde profielen van aantrekkelijke vrouwen en opzoek naar genegenheid

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

iFlirten lekker flirten op internet met hete singles, daten in jou regio. Gratis inschrijven, flirt en date op iFlirten.nl. start met online dating.


iflirten is een lustige dating site met fake profielen die door deze website zelf zijn aangebracht. De chat berichten worden voornamelijk geschreven door chat operators die daarvoor betaald krijgen. Deze chat operators weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want wanneer je op een van hun berichtjes wilt reageren moet je daarvoor meer dan één euro betalen per berichtje.



Gewoonlijk word je rap na je inschrijving op iflirten.nl overladen met overdreven veel chatberichten van deze fake gebruikers, waarbij het meestal gaat om sexy vrouwen. Bovendien proberen deze profielen je allemaal de indruk te geven veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen regelen.

iflirten in het kort

Bedoeld voorHet triggeren van chats tussen geregistreerde personen en ingehuurde chatters met een hoog prijskaartje per bericht.
logo iflirten iflirten
logo iflirten https://iflirten.nl
iflirten: iflirten is een neppe erotischechatwebsite met gemodereerde profielen van aantrekkelijke vrouwen en opzoek naar genegenheid

Wat kost iflirten?

iflirten kosten voor het aankopen van credit-bundel en Herroepingsrecht

om berichtjes te kunnen verzenden naar profielen op iflirten zijn creditbundels vereist.

Door met 1 van je credits te betalen kun je slechts 1 berichtje sturen. Des al niet te min zijn de kosten met het grootste credit-pakket (het voordeligste kosten per bericht) nog gewoon meer dan 1 euro per verstuurd bericht. Maar oke, daarvoor moet je wel bereid zijn om voor een kleine tweehonderd aan een creditbundel betalen. Desondanks is het bij alle profielen onmogelijk om fysieke afspraakjes te verwezenlijken al laten ze veelal overkomen dat het juist wel kan.

Wanneer je nog geen credits hebt, kun je ook 0 berichten beantwoorden of lezen. Wanneer je over credits beschikt, is t lezen gratis. Ook heb je een credit bundel nodig om andere gebruikers een zogenoemde flirtberichten of ijsbrekers te sturen.

creditbundels dienen voor een gesprek worden aangeschaft. De kosten op iflirten.nl voor de aanschaf van credits tegoed zijn als volgt:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo iflirten
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

iflirten specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching