Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:56:12 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:56:12 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:56:12 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:56:12 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:56:12 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:56:12 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:56:12 ) instachat Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

instachat: instachat is een ondeugende chatdienst met fictieve profielen van gewilde gebruikers

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Nummer 1 gratis datingsite


instachat is een datingsite met daarop fictieve profielen die door deze website zelf worden gemodereerd. De berichtjes die je ontvangt worden hierbij verstuurd en beantwoord door ingehuurde berichten centrales die daarvoor betaald krijgen. Deze chatoperators weten precies hoe ze jou kunnen aansporen om te reageren, want wanneer je op deze berichtjes wilt antwoorden moet je daarvoor €1,90 betalen per bericht dat je verstuurd.



Gewoonlijk word je meteen na je registratie op instachat.nl overspoeld met overdreven veel berichtjes van deze fake leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie vrouwen. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in je te hebben en graag een afspraakje te willen plannen.

instachat in het kort

Bedoeld voorHet aanzetten tot van gesprekken tussen geregistreerde mensen en chatpals met een hoog prijskaartje per bericht.
logo instachat instachat
logo instachat https://instachat.nl
instachat: instachat is een ondeugende chatdienst met fictieve profielen van gewilde gebruikers

Wat kost instachat?

Kosten voor het aanschaffen van credits bundels en Herroepingsrecht voor instachat.nl

Om de omstreden chatpals te kunnen contacten. op instachat is een credits bundel verplicht.

Met een credit kun je eenmalig bericht zenden. Daarentegen betaal je bij de meest dure credit-bundel (bij het laagst mogelijke tarief) als nog tenminste bijna één euro per berichtje. Maarja, daarvoor moet je wel instaat zijn om voor een slordige 180,- euro creditbundel tegoed uitgeven. Vervolgens is het bij bijna alle profielen onmogelijk om fysieke dates te scoren via deze website al zeggen ze meestal dat het gewoon mogelijk is.

Wanneer je nog Dus géén credits hebben betekend dat, kun je nul berichten lezen en beantwoorden. Wanneer je over genoeg aan credits hebt, kost het lezen niks meer. Ook zijn credit-pakketten nodig om chatpals een zogenoemde flirtberichten of ijsbrekers te sturen.

Deze credit-pakketten behoor je enkel vooraf worden ingekocht. De creditkosten op instachat.nl voor de aankoop van berichten tegoed zijn als volgt geprijsd:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo instachat
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 2 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

instachat specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching