Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 15:29:12 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 15:29:12 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 15:29:12 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 15:29:12 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 15:29:12 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 15:29:12 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 15:29:12 ) klikdating Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

klikdating: klikdating is een erotische chatdienst met profielen van she-males en t-girls

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Klikdating.nl - ondeugend flirten op Klikdating. Op zoek naar een ondeugende date, klik dating, dat klikt!


klikdating is een erotische datingwebsite die gebruik maken van fake profielen die door hen zelf zijn gecreëerd. De chat berichten die je binnen krijgt worden zowat allemaal verstuurd en beantwoord door eigen chatters die daarvoor een commissie over hun verstuurde berichten ontvangen. Deze chatoperators worden getraind om een gesprek zo lang als mogelijk tot stand te kunnen houden, want wanneer je op een van deze berichten wilt reageren moet je daarvoor meer dan één euro betalen per bericht dat je verstuurd.



Na alle waarschijnlijkheid word je binnen de kortste keren na je registratie op klikdating.nl overspoeld met vele chatberichten van deze fake leden, waarbij het meestal gaat om aantrekkelijke dames. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven veel interesse in je te hebben en graag een ontmoeting te willen plannen.

klikdating in het kort

Bedoeld voorHet aanzetten tot van chats tussen echte mannen en chatpals van ladyboys en transseksuelen. Echter met hoge kosten per bericht.
logo klikdating klikdating
logo klikdating https://klikdating.nl
klikdating: klikdating is een erotische chatdienst met profielen van she-males en t-girls

Wat kost klikdating?

Kosten klikdating voor het aankopen van credit-bundel en Herroepingsrechten

voor het versturen met onechte profielen op klikdating moet je voorafgaand een creditbundel hebben vergaardig.

Door een van je credits af te staan kun je een enkel bericht sturen. Des al niet te min betaal je met bij het laagst mogelijke credit-bundel (het voordeligste kosten per bericht) als nog minimaal meer dan 1 euro per bericht dat je verstuurd. Maarja, daarvoor moet je wel het er voor over hebben om voor 180 euro aan credits aankopen. Vervolgens is het nooit mogelijk om offline afspraakjes te verwezenlijken via deze datingwebsite al zeggen ze meestal dat het wel gewoon kan.

Als je nog Dus géén credits hebben betekend dat, kun je ook 0 berichten beantwoorden of lezen. Zodra je over aan credit-tegoeden beschikt, hoef je niet voor het lezen te betalen. Ook zijn credits bundels nodig om andere gebruikers zogehete flirtberichten of ijsbrekers te sturen.

Zo een creditpakket kunnen uitsluitend voor het uitwisselen van berichten worden aangeschaft. De bedragen op klikdating.nl voor aankopen van een creditbundel zijn als volgt geprijsd:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo klikdating
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 3 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

klikdating specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie18+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatieshemale en trangenders, of liefhebbers

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching