Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:20:44 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:20:44 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:20:44 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:20:44 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:20:44 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:20:44 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:20:44 ) kutje-beffen Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

kutje-beffen: Erotische chatdienst voor sekszoekende mensen die vrouwen en mannen, kutje-beffen gebruikt profielen wat door chatpals wordt beheerd

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Vrouwen met nat strak kutje zoeken een man die hun heerlij lang wil beffen


kutje-beffen is een uitdagende dating site met voornamelijk fictieve profielen die zij zelf hebben aangebracht. De berichten die je ontvangt worden bijna altijd beantwoord en verstuurd door eigen chatters die daarvoor betaald krijgen. Deze berichten centrales weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want wanneer je op deze berichten wilt reageren moet je hiervoor €1,90 betalen per verstuurd bericht.



Na alle waarschijnlijkheid word je kort na je inschrijving op kutje-beffen.nl overrompelt met overdreven veel berichtjes van deze fake profielen, waarbij het meestal gaat om sexy meiden. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven veel interesse in je te hebben en echt een afspraakje te willen regelen.

kutje-beffen in het kort

Bedoeld voorHet aansporen van gesprekken tussen geen fictieve personen en chat operators prijzige kosten per bericht.
logo kutje-beffen kutje-beffen
logo kutje-beffen https://kutje-beffen.nl
kutje-beffen: Erotische chatdienst voor sekszoekende mensen die vrouwen en mannen, kutje-beffen gebruikt profielen wat door chatpals wordt beheerd

Wat kost kutje-beffen?

Kosten kutje-beffen.nl aankoop credits en het recht op herroeping

Om te kunnen berichten met . op kutje-beffen moet je voorafgaand een creditbundel hebben vergaardig.

Door een credit kun je 1 bericht versturen. Daarentegen zijn de kosten bij het meest besparende creditpakket (in het meest gunstige geval) als nog tenminste ongeveer een euro per bericht dat je verstuurd. Maarja, daarvoor moet je wel bereid zijn om voor een slordige 180,- euro credits pakket aankopen. Uiteraard is het onmogelijk om offline afspraakjes te hebben al wekken ze bijna altijd de indruk dat het wel zo is.

Op het moment dat je geen credits hebt, kun je niemands berichten lezen en beantwoorden. Zodra je over voldoende aan credits hebt, kost het lezen niks meer. Ook heb je een credits pakket nodig om profielen een zogenoemde flirtberichten of ijsbrekers te sturen.

Een creditbundel behoor je voorafgaans aan het chatten worden betaald. De kosten op kutje-beffen.nl voor het inkopen van een van de creditbundels zien er als volgt uit:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo kutje-beffen
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

kutje-beffen specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching