Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:14:07 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:14:07 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:14:07 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:14:07 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:14:07 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:14:07 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:14:07 ) lovee Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

lovee: Erotische chatdienst voor sekszoekende mensen die seksueel actieve chatters, lovee's profielen worden beantwoord door operators

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

In contact komen met leden bij jou in de buurt was nog nooit zo gemakkelijk! Wij van Lovee garanderen een 100% contact garantie - Aanmelden is gratis


lovee is een dating site met voornamelijk neppe profielen die ze zelf hebben gemodereerd. De berichten die je ontvangt worden hierbij beantwoord en verstuurd door ingehuurde berichten centrales die daarvoor een commissie over hun berichten ontvangen. Deze chat operators worden getraind om een chatgesprek tot stand te houden, want wanneer je op zo een berichtje wilt ingaan moet je daarvoor meer dan één euro betalen per bericht.



Meestal word je rap na je registratie op lovee.nl overspoeld met tientallen berichtjes van deze gemodereerde leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om goed uitziende meiden. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en graag een afspraakje te willen hebben.

lovee in het kort

Bedoeld voorHet triggeren van gesprekken tussen geen fictieve mannen en entertainment profielen met hoge kosten per bericht.
logo lovee lovee
logo lovee https://lovee.nl
lovee: Erotische chatdienst voor sekszoekende mensen die seksueel actieve chatters, lovee's profielen worden beantwoord door operators

Wat kost lovee?

Kosten lovee voor de aankoop van creditpakket en Herroepingsrechten

om een bericht te versturen naar fictieve profielen op lovee moet je vooraf een bundel hebben bekostigd.

Door 1 van je credits af te staan kun je een bericht sturen. Desondanks zijn de kosten met het uitgebreidste credit-bundel (het voordeligste kosten per bericht) nog steeds ongeveer een euro per berichtje. Maar goed, daarvoor moet je wel instaat zijn om voor een kleine tweehonderd credits pakket besteden. Daarna is het bij bijna alle profielen niet mogelijk om offline afspraakjes te vinden met de profielen op deze site al doen ze vaak genoeg overkomen dat dat wel gewoon kan.

Op het moment dat je geen creditbundel heb gekocht, kun je 0 berichten beantwoorden of lezen. Op het moment dat je over genoeg ingekochte credits beschikt, is t lezen gratis. Ook heb je een credit-pakket nodig om profielen zogehete flirts of ijsbrekers te sturen.

De credit-pakketten kan je alleen vooraf worden gekocht. De prijzen op lovee.nl voor aankopen van een creditbundel bedragen als volgt:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo lovee
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

lovee specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching