Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:34:21 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:34:21 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:34:21 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:34:21 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:34:21 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:34:21 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:34:21 ) mannenvoormannen Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

mannenvoormannen: Erotische chatdienst voor swingers die vrouwen en mannen, mannenvoormannen maakt gebruik van chatoperators

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Match-wereld een dating site voor iedereen, date en matching site voor singles die op zijn naar een leuke partner. ontmoet jouw partner ook op Match-wereld


mannenvoormannen is een uitdagende dating site dat gebruik maakt van neppe profielen die deze site zelf hebben gemodereerd. De chatberichten op je mannenvoormannen.be account worden hierbij geschreven door ingehuurde berichten centrales die daarvoor betaald krijgen. Deze chatoperators weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want wanneer je op een van deze chatberichten wilt antwoorden moet je hiervoor €1,90 betalen per bericht.



Na alle waarschijnlijkheid word je direct na je inschrijving op mannenvoormannen.be overladen met overdreven veel reacties van deze neppe gebruikers, waarbij het meestal gaat om knappe vrouwen. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen plannen.

mannenvoormannen in het kort

Bedoeld voorHet stimuleren van contact tussen geen fictieve personen en entertainment profielen prijzige kosten per bericht.
logo mannenvoormannen mannenvoormannen
logo mannenvoormannen https://mannenvoormannen.be
mannenvoormannen: Erotische chatdienst voor swingers die vrouwen en mannen, mannenvoormannen maakt gebruik van chatoperators

Wat kost mannenvoormannen?

Kosten mannenvoormannen voor het aanschaffen van creditbundels en het recht op herroeping

Om contact te met niet legitieme chatpals op mannenvoormannen is een creditpakket vereist.

Door 1 van je credits af te staan kun je maar één berichtje antwoorden of versturen. Jammergenoeg zijn de kosten met het uitgebreidste pakket (het voordeligste kosten per bericht) als nog tenminste €0,85 per berichtje. Maarja, dan moet je wel het er voor over hebben om voor een kleine tweehonderd creditbundel tegoed betalen. Echter is het bij alle profielen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te hebben al zeggen ze in de meeste gevallen dat het juist wel kan.

Indien je nog geen creditbundel bezit, kun je ook berichten lezen en beantwoorden. Wanneer je over voldoende aan credits hebt, bataal je niet meer om berichten te lezen. Ook heb je een creditbundel nodig om chatpals zogehete flirts of ijsbrekers te sturen.

De credits kan je alleen uitsluitend voor een gesprek worden ingekocht. De bedragen op mannenvoormannen.be voor de aanschaf van credits zijn als volgt geprijsd:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo mannenvoormannen
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

mannenvoormannen specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching