Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 17:52:40 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 17:52:40 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 17:52:40 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 17:52:40 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 17:52:40 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 17:52:40 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 17:52:40 ) mannodig Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

mannodig: mannodig is een fake erotischechatwebsite met fake profielen van sexy vrouwen en mannen en opzoek naar seksueel getinte chats

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Geile vrouwen hebben handige, sterke mannen nodig die zin hebben in sex! Wil jij deze deze geile meiden en hete milfs helpen? Anoniem & Discreet. Aanmelden is 100% gratis


mannodig is een dating site met voornamelijk nep profielen die door hunzelf zijn aangebracht. De berichtjes die je binnen krijgt worden in bijna alle gevallen geschreven door ingehuurde berichten centrales die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze berichten centrales weten precies hoe ze jou kunnen verleiden om te reageren, want zodra je op een van hun chatberichten wilt ingaan moet je daarvoor een bedrag betalen per verstuurd bericht.



Na alle waarschijnlijkheid word je direct na je inschrijving op mannodig.nl overladen met soms honderden berichtjes van deze gemodereerde profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om dames. Bovendien proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een afspraakje te willen plannen.

mannodig in het kort

Bedoeld voorHet aanmoedigen van conversaties tussen geregistreerde personen en berichten operators voor hoge prijzen per bericht.
logo mannodig mannodig
logo mannodig https://mannodig.nl
mannodig: mannodig is een fake erotischechatwebsite met fake profielen van sexy vrouwen en mannen en opzoek naar seksueel getinte chats

Wat kost mannodig?

Kosten voor de aankoop van credit-pakketten en Herroepingsrechten op mannodig

Om deze zelf aangebrachte profielen aan te kunnen spreken op mannodig moet je voorafgaand een bundel hebben ingekocht.

Door met één van je credits te betalen kun je één bericht sturen. Nagenoeg betaal je met de grootste credit-pakket () als nog tenminste tenminste €1,00 per bericht dat je verstuurd. Maar goed, daarvoor moet je wel instaat zijn om voor 180 euro aan een creditbundel uitbesteden. Ten slotte is het niet mogelijk om offline afspraakjes te vinden al beweren ze meestal dat dit gewoon mogelijk is.

Als je nog Dus géén credits hebben betekend dat, kun je geen berichten lezen en beantwoorden. Zodra je over credits hebt, kost het lezen niks meer. Ook zijn credits pakketten nodig om chatpals zogehete flirtberichten of ijsbrekers te sturen.

Deze creditbundels kunnen enkel voor de conversatie worden ingekocht. De prijzen op mannodig.nl voor het inkopen van berichten tegoed zijn als volgt:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo mannodig
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

mannodig specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching