Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:42:16 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:42:16 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:42:16 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:42:16 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:42:16 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:42:16 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:42:16 ) matchplek Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

matchplek: matchplek is een ondeugende chat met creditsysteem met chatpals van aantrekkelijke gebruikers

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

De leukste website om in contact te komen met gelijkgestemde leden. Schrijf je nu gratis in en kom direct in contact met geile singles bij jou in de buurt


matchplek is een datingsite met fake profielen die door deze website zelf worden ontwikkeld. De chatberichten op je matchplek.com account worden in bijna alle gevallen geschreven door chatoperators die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chatoperators weten precies hoe ze jou kunnen aansporen om te reageren, want zodra je op zo een bericht wilt reageren moet je hiervoor betalen per berichtje.



Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je registratie op matchplek.com overrompelt met vele reacties van deze fictieve leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om goed uitziende meiden. Niettemin proberen ze je allemaal het idee te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen hebben.

matchplek in het kort

Bedoeld voorHet tot stand brengen van gesprekken tussen geregistreerde mensen en fictieve profielen voor een duur tarief per bericht.
logo matchplek matchplek
logo matchplek https://matchplek.com
matchplek: matchplek is een ondeugende chat met creditsysteem met chatpals van aantrekkelijke gebruikers

Wat kost matchplek?

Kosten voor de aanschaf van een credits pakket en het recht op herroeping op matchplek.com

Om gemaakte leden te kunnen benaderen. op matchplek moet je voorafgaand een creditbundel hebben aangekocht.

Met 1 credit kun je eenmalig bericht verzenden. Maar zijn de kosten bij het meest besparende pakket (in het meest gunstige geval) als nog minimaal meer dan 1 euro per verstuurd bericht. Maar goed, dan moet je wel het er voor over hebben om voor een kleine tweehonderd aan een creditbundel uitbesteden. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om offline afspraakjes te krijgen met de profielen op deze dating site al laten ze in de meeste gevallen overkomen dat dit juist wel kan.

Als je Dus géén credits hebben betekend dat, kun je ook 0 berichten lezen en beantwoorden. Zodra je over aan credit-tegoeden hebt, hoef je niet voor het lezen te betalen. Ook heb je een credits pakket nodig om andere gebruikers een zogenoemde flirts of ijsbrekers te sturen.

Een credit-bundel dienen uitsluitend voor de conversatie worden gekocht. De kosten op matchplek.com voor de aankoop van credits tegoed zijn als volgt geprijsd:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo matchplek
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

matchplek specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching