Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:05:40 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:05:40 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:05:40 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:05:40 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:05:40 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:05:40 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:05:40 ) maxliefde Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

maxliefde: Erotische chatdienst voor ondeugende mensen die opzoek zijn naar flirterige chatgesprekken, maxliefde's profielen worden beantwoord door chatoperators

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Schrijf je nu gratis in en ontmoet singles bij jou in de buurt


maxliefde is een dating site met voornamelijk nep profielen die door deze site zelf zijn toegevoegd. De chat berichten op je maxliefde.nl account worden bijna allemaal beantwoord en verstuurd door chatoperators die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chatoperators weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op zo een berichtje wilt ingaan moet je hiervoor een vergoeding betalen per berichtje.



Vaak word je rap na je inschrijving op maxliefde.nl overrompelt met tientallen chatberichten van deze neppe leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om mooie dames. Bovendien proberen dit soort bedrijven je allemaal het idee te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen hebben.

maxliefde in het kort

Bedoeld voorHet tot stand brengen van chatgesprekken tussen geregistreerde mensen en entertainment profielen met hoge kosten per bericht.
logo maxliefde maxliefde
logo maxliefde https://maxliefde.nl
maxliefde: Erotische chatdienst voor ondeugende mensen die opzoek zijn naar flirterige chatgesprekken, maxliefde's profielen worden beantwoord door chatoperators

Wat kost maxliefde?

Kosten voor het aankopen van credit-pakketten en Herroepingsrechten bij maxliefde.nl

voor het chatten doormiddel van berichten met neppe profielen op maxliefde moet je verplicht een credit pakket hebben vergaardig.

Met 1 credit kun je een single bericht versturen. Anderzijds zijn de kosten bij de grootste pakket () nog gewoon ongeveer een euro per berichtje. Maarja, daarvoor moet je wel instaat zijn om voor 180 euro creditbundel tegoed besteden. Uiteindelijk is het nooit mogelijk om echte ontmoetingen te behalen al laten ze vaak genoeg overkomen dat dat wel zo is.

Indien je nog Dus géén credits hebben betekend dat, kun je ook 0 berichten lezen en beantwoorden. Pas als je over genoeg ingekochte credits hebt, kun je gratis berichten lezen. Ook zijn credits pakketten nodig om andere gebruikers een zogenoemde flirts of ijsbrekers te sturen.

Deze credit-pakketten kunnen alleen vooraf worden betaald. De kosten op maxliefde.nl voor de aankoop van berichten tegoed bedragen als volgt:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo maxliefde
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

maxliefde specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching