Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:10:20 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:10:20 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:10:20 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:10:20 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:10:20 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:10:20 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:10:20 ) mijnneukdate Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

mijnneukdate: mijnneukdate is een gemodereerde erotische chatsite met fictieve profielen van aantrekkelijke vrouwen en mannen en opzoek naar erotisch getinte chats

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Vind snel een geil neukcontact bij Mijn Neukdate


mijnneukdate is een stoute dating site met daarop neppe profielen die door hunzelf worden gecreëerd. De berichten die je binnen krijgt worden in vrijwel alle gevallen zowel verstuurd als beantwoord door chatoperators die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chatoperators weten precies hoe ze jou kunnen verleiden om op hen te reageren, want zodra je op een van die berichten wilt ingaan moet je daarvoor betalen per bericht dat je verstuurd.



Gewoonlijk word je kort na je inschrijving op mijnneukdate.nl overspoeld met veel berichtjes van deze neppe gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy dames. Bovendien proberen dit soort bedrijven je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en echt een date te willen hebben.

mijnneukdate in het kort

Bedoeld voorHet triggeren van conversaties tussen geregistreerde personen en berichten operators met hoge kosten per bericht.
logo mijnneukdate mijnneukdate
logo mijnneukdate https://mijnneukdate.nl
mijnneukdate: mijnneukdate is een gemodereerde erotische chatsite met fictieve profielen van aantrekkelijke vrouwen en mannen en opzoek naar erotisch getinte chats

Wat kost mijnneukdate?

Kosten mijnneukdate voor aankoop credit-pakketten en Herroepingsrecht

Om te kunnen contacteren met Om te kunnen chatten met andere users op mijnneukdate zijn credit-pakketten nodig.

Door met één van je credits te betalen kun je maar eenmaal bericht beantwoorden. Niettemin zijn de kosten met de meest dure pakket () als nog tenminste €0,85 per bericht dat je verstuurd. Maar goed, dan moet je wel bereid zijn om direct voor €179,99 credits pakket uitgeven. Desondanks is het onmogelijk om offline afspraakjes te behalen met de profielen op deze website al laten ze veelal overkomen dat dat juist wel kan.

Indien je nog Dus géén credits hebben betekend dat, kun je nul berichten lezen en beantwoorden. Wanneer je over aan credit-tegoeden beschikt, hoef je niet voor het lezen te betalen. Ook heb je een credits pakket nodig om andere gebruikers zogehete flirts of ijsbrekers te sturen.

Deze credit-pakketten kunnen alleen vooraf worden aangeschaft. De kosten op mijnneukdate.nl voor het aanschaffen van credits zijn als volgt:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo mijnneukdate
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

mijnneukdate specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching