Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:29:57 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:29:57 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:29:57 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:29:57 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:29:57 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:29:57 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:29:57 ) mijnseksmarkt Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

mijnseksmarkt: Erotische chatdienst voor sekszoekende mensen die opzoek zijn naar flirterige conversaties, mijnseksmarkt's profielen worden beantwoord door chatpals

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Wil jij vandaag nog een geile seksdate? Schrijf je dan nu gratis in en ontmoet vandaag nog geile singles bij jou in de buurt


mijnseksmarkt is een datingsite die gebruik maken van fake profielen die deze site zelf hebben aangebracht. De berichtjes die je binnen krijgt worden zowat allemaal beantwoord en verstuurd door ingehuurde berichten centrales die daarvoor betaald krijgen. Deze chatoperators weten precies hoe ze jou kunnen aanzetten om op hen te reageren, want wanneer je op zo een berichtje wilt ingaan moet je hiervoor geld betalen per bericht dat je verstuurd.



Meestal word je rap na je aanmelding op mijnseksmarkt.nl overladen met tig tallen berichten van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het meestal gaat om goed uitziende dames. Daarnaast proberen ze je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en echt een afspraakje te willen hebben.

mijnseksmarkt in het kort

Bedoeld voorHet aanmoedigen van gesprekken tussen geen fictieve personen en fictieve profielen voor hoge prijzen per bericht.
logo mijnseksmarkt mijnseksmarkt
logo mijnseksmarkt https://mijnseksmarkt.nl
mijnseksmarkt: Erotische chatdienst voor sekszoekende mensen die opzoek zijn naar flirterige conversaties, mijnseksmarkt's profielen worden beantwoord door chatpals

Wat kost mijnseksmarkt?

Kosten voor de aankoop van credits bundels en Herroepingsrechten voor mijnseksmarkt.nl

voor het wisselen met onbetrouwbare profielen op mijnseksmarkt zijn credit-pakketten nodig.

Met een credit kun je slechts eenmaal berichtje verzenden. Echter zijn de kosten met het uitgebreidste credit-bundel () nog gewoon meer dan 1 euro per reactie. Maar oke, daarvoor moet je wel instaat zijn om voor een slordige 180,- euro aan credits aankopen. Uiteraard is het bij alle profielen nooit mogelijk om offline afspraakjes te vinden al wekken ze in de meeste gevallen de indruk dat dit wel zo is.

Indien je nog geen creditbundel heb gekocht, kun je ook niemands berichten beantwoorden of lezen. Zodra je over aan credit-tegoeden beschikt, is t lezen gratis. Ook zijn credit-pakketten nodig om andere gebruikers een zogenoemde flirtberichten of ijsbrekers te sturen.

De credits kan je alleen alleen voor de conversatie worden ingekocht. De prijzen op mijnseksmarkt.nl voor de aankoop van credits bedragen als volgt:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo mijnseksmarkt
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

mijnseksmarkt specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching