Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 11:11:34 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 11:11:34 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 11:11:34 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 11:11:34 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 11:11:34 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 11:11:34 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 11:11:34 ) mijnsexdates Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

mijnsexdates: mijnsexdates is een erotische chatsite met chatpals van gewilde vrouwen en mannen

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Via mijnsexdates.be kom je simpel en snel in contact met leuke vlaamse dames! Waar wacht jij nog op? Maak nu snel je sexdating profiel


mijnsexdates is een datingsite dat gebruik maakt van neppe profielen die ze zelf hebben gecreëerd. De berichten die je binnen krijgt worden voornamelijk geschreven door chatoperators die daarvoor een commissie over de door hun verstuurde berichten ontvangen. Deze chat operators weten precies hoe zij een chatgesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op een van deze berichtjes wilt antwoorden moet je daarvoor meer dan één euro betalen per verstuurd bericht.



Na alle waarschijnlijkheid word je meteen na je inschrijving op mijnsexdates.be overspoeld met tig tallen berichten van deze neppe profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om knappe meiden. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen regelen.

mijnsexdates in het kort

Bedoeld voorHet aanzetten tot van chats tussen geregistreerde mannen en chatpals tegen een prijzige vergoeding per bericht.
logo mijnsexdates mijnsexdates
logo mijnsexdates https://mijnsexdates.be
mijnsexdates: mijnsexdates is een erotische chatsite met chatpals van gewilde vrouwen en mannen

Wat kost mijnsexdates?

Kosten voor de aankoop van creditbundels en Herroepingsrecht op mijnsexdates

Om deze onechte profielen aan te kunnen spreken op mijnsexdates moet je vooraf een credit bundel hebben vergaardig.

Door 1 van je credits af te staan kun je maar eenmalig berichtje versturen. Daarentegen betaal je bij het grootste creditbundel (tegen het meest voordelige tarief) als nog wel tenminste €1,00 per bericht. Maar goed, dan moet je wel bereid zijn om direct voor €179,99 creditbundel tegoed besteden. Echter is het onmogelijk om echte ontmoetingen te hebben met de profielen op deze dating site al beweren ze veelook al dat dat wel gewoon kan.

Op het moment dat je nog geen creditbundel heb gekocht, kun je nul berichten lezen of beantwoorden. Wanneer je over genoeg aan credits beschikt, kost het lezen niks meer. Ook zijn credits bundels nodig om chatpals een zogenoemde flirtberichten of ijsbrekers te sturen.

Deze creditbundels moeten alleen voor een gesprek worden ingekocht. De kosten op mijnsexdates.be voor de aankoop van credits zijn als volgt geprijsd:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo mijnsexdates
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 2 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

mijnsexdates specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching