Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:19:36 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:19:36 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:19:36 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:19:36 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:19:36 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:19:36 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:19:36 ) milfafspraak Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

milfafspraak: Erotische chatdienst voor sekszoekende mensen die opzoek zijn naar seksuele chatgesprekken, milfafspraak gebruikt profielen wat door operators wordt beheerd

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Ben jij klaar om met een hete milf in contact te komen? Geile MILFS zijn op zoek naar sex. Maak direct anoniem een account en beleef hoe het is om direct spannend sexcontact te hebben met een milf.


milfafspraak is een elegante datingsite met voornamelijk nep profielen die deze website zelf hebben gecreëerd. De berichtjes die je binnen krijgt worden voornamelijk verstuurd en beantwoord door ingehuurde berichten centrales die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chat operators weten precies hoe ze jou kunnen aanzetten om op hen te reageren, want zodra je op zo een chatbericht wilt antwoorden moet je daarvoor een bedrag betalen per bericht dat je verstuurd.



Gewoonlijk word je direct na je inschrijving op milfafspraak.nl overspoeld met vele reacties van deze fake leden, waarbij het meestal gaat om dames. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven erg veel interesse in je te hebben en graag een ontmoeting te willen plannen.

milfafspraak in het kort

Bedoeld voorHet aanmoedigen van chatgesprekken tussen geregistreerde personen en ingehuurde chatters voor een hoog tarief per bericht.
logo milfafspraak milfafspraak
logo milfafspraak https://milfafspraak.nl
milfafspraak: Erotische chatdienst voor sekszoekende mensen die opzoek zijn naar seksuele chatgesprekken, milfafspraak gebruikt profielen wat door operators wordt beheerd

Wat kost milfafspraak?

Kosten voor de aanschaf van credits bundels en Herroepingsrecht voor milfafspraak

Om contact te maken met zelf verzonnen users op milfafspraak moet je verplicht een credit bundel hebben betaald.

Door 1 van je credits in te zetten kun je slechts eenmaal berichtje beantwoorden. Desondanks zijn de kosten bij de grootste pakket (bij laagste kosten per bericht) nog gewoon meer dan 1 euro per reactie. Maar oke, dan moet je wel het er voor over hebben om direct voor €179,99 aan credits aankopen. Uiteraard is het bij alle profielen onmogelijk om echte afspraakjes te krijgen al beweren ze meestal dat dit wel zo is.

Wanneer je nog geen credits hebt, kun je ook niemands berichten lezen of beantwoorden. Wanneer je over voldoende aan credit-tegoeden hebt, bataal je niet meer om berichten te lezen. Ook zijn credit-pakketten nodig om chatpals zogehete flirts of ijsbrekers te sturen.

Deze credit-pakketten kan je alleen voor het uitwisselen van berichten worden aangeschaft. De bedragen op milfafspraak.nl voor de aanschaf van credits bedragen als volgt:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo milfafspraak
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

milfafspraak specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching