Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:34:22 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:34:22 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:34:22 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:34:22 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:34:22 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:34:22 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:34:22 ) milfalarm Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

milfalarm: Erotische chatdienst voor ondeugende mensen die opzoek zijn naar intieme chatgesprekken, milfalarm gebruikt profielen wat door chatpals wordt beheerd

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Milfalarm is de #1 plek om te zijn als je opzoek bent naar sex met milfs. Word vandaag nog lid van de grootste milfdating website van Nederland en België ⏰


milfalarm is een spannende datingwebsite met fictieve profielen die zij zelf hebben gemodereerd. De chatberichten op je milfalarm.nl account worden hierbij geschreven door eigen chatters die daarvoor betaald krijgen. Deze chatters zijn getraind om een chatgesprek tot stand te kunnen houden, want zodra je op zo een bericht wilt reageren moet je daarvoor geld betalen per bericht dat je verstuurd.



Waarschijnlijk word je meteen na je aanmelding op milfalarm.nl overspoeld met tig tallen reacties van deze fake leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke dames. Bovendien proberen ze je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en graag een ontmoeting te willen plannen.

milfalarm in het kort

Bedoeld voorHet aansporen van contact tussen geen fictieve mannen en berichten operators voor een duur tarief per bericht.
logo milfalarm milfalarm
logo milfalarm https://milfalarm.nl
milfalarm: Erotische chatdienst voor ondeugende mensen die opzoek zijn naar intieme chatgesprekken, milfalarm gebruikt profielen wat door chatpals wordt beheerd

Wat kost milfalarm?

Kosten voor de aankoop van credit-pakketten en Herroepingsrecht bij milfalarm.nl

Om deze zelf aangeklede profielen aan te kunnen spreken op milfalarm moet je hals over kop credits hebben ingekocht.

Door één van je credits in te zetten kun je slechts 1 bericht beantwoorden. Anderzijds zijn de kosten met het meest besparende credit-pakket (tegen het meest voordelige tarief) als nog gewoon €0,85 per berichtje. Maarja, dan moet je wel bereid zijn om voor een slordige 180,- euro creditbundel tegoed besteden. Uiteindelijk is het bij bijna alle profielen niet mogelijk om echte afspraakjes te behalen via deze dating site al wekken ze vaak de indruk dat het wel zo is.

Wanneer je Dus géén credits hebben betekend dat, kun je nul berichten lezen of beantwoorden. Zodra je over voldoende aan credits hebt, hoef je niet voor het lezen te betalen. Ook heb je een credit-pakket nodig om chatpals een zogenoemde flirts of ijsbrekers te sturen.

Zo een credits pakket behoor je uitsluitend voor een gesprek worden aangeschaft. De prijzen op milfalarm.nl voor aankopen van credits tegoed zien er als volgt uit:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo milfalarm
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 2 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

milfalarm specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching