Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:26:12 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:26:12 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:26:12 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:26:12 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:26:12 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:26:12 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:26:12 ) milfzoektsex24 Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

milfzoektsex24: milfzoektsex24 is een op erotiek gerichten chatdienst met chatpals van geïnteresseerde mensen

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Lekkere geile milfs zoeken mannen voor sexcontact! Deze rijpe vrouwen zijn geil en op zoek naar een man om mee te neuken. Zoek in deze advertenties van rijpe dames die een jonge vent zoeken.


milfzoektsex24 is een datingsite met daarop nep profielen die door deze site zelf zijn gecreëerd. De chatberichten die je binnen krijgt worden hierbij verstuurd en beantwoord door eigen chatters die daarvoor betaald krijgen. Deze chatters weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op deze berichten wilt ingaan moet je hiervoor €1,90 betalen per bericht.



Vaak word je rap na je inschrijving op milfzoektsex24.nl overspoeld met vele chatberichten van deze neppe leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om vrouwen. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het idee te geven heel veel interesse in je te hebben en graag een ontmoeting te willen hebben.

milfzoektsex24 in het kort

Bedoeld voorHet tot stand brengen van contact tussen echte personen en fictieve profielen met hoge kosten per bericht.
logo milfzoektsex24 milfzoektsex24
logo milfzoektsex24 https://milfzoektsex24.nl
milfzoektsex24: milfzoektsex24 is een op erotiek gerichten chatdienst met chatpals van geïnteresseerde mensen

Wat kost milfzoektsex24?

Kosten milfzoektsex24.nl voor het aanschaffen van credits bundel en Herroepingsrecht

Om een online gesprek te mogen beginnen met neppe dating profielen op milfzoektsex24 moet je vooraf een credit pakket hebben vergaardig.

Door met 1 van je credits te betalen kun je maar een enkel bericht beantwoorden. Desondanks zijn de kosten bij het uitgebreidste creditbundel () nog gewoon meer dan 1 euro per bericht. Maarja, daarvoor moet je wel instaat zijn om voor een kleine tweehonderd aan credits aankopen. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk om fysieke afspraakjes te hebben al beweren ze meestal dat dat wel zo is.

Indien je geen credits hebt, kun je ook berichten lezen of beantwoorden. Zodra je over credits hebt, kun je gratis berichten lezen. Ook zijn credits bundels nodig om chatpals een zogenoemde flirtberichten of ijsbrekers te sturen.

Zo een credits pakket dienen alleen voorafgaans aan het chatten worden aangeschaft. De bedragen op milfzoektsex24.nl voor de aanschaf van credits tegoed zijn als volgt geprijsd:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo milfzoektsex24
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

milfzoektsex24 specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching