Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:44:26 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:44:26 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:44:26 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:44:26 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:44:26 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:44:26 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:44:26 ) moneyslaves Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

moneyslaves: moneyslaves is een ondeugende chat website met fictieve profielen van geïnteresseerde vrouwen en mannen

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Geldslaven gezocht of aangeboden advertenties. Via MoneySlaves.nl vind je het grootste aanbod meesters en meesteressen die op zoek zijn naar geldslaven. Of misschien wil jij zelf wel een geldslaaf zijn. Maak nu je keus en maak een real life afspraak.


moneyslaves is een erotische datingwebsite met daarop fictieve profielen die ze zelf hebben toegevoegd. De reacties die je ontvangt worden in vrijwel alle gevallen zowel verstuurd als beantwoord door chatoperators die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chatoperators weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want wanneer je op een van deze berichtjes wilt reageren moet je hiervoor een vergoeding betalen per bericht.



Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je registratie op moneyslaves.nl overladen met tientallen reacties van deze fake leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke vrouwen. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en echt een afspraakje te willen regelen.

moneyslaves in het kort

Bedoeld voorHet aansporen van chats tussen geen fictieve personen en entertainment profielen voor hoge bedragen per bericht.
logo moneyslaves moneyslaves
logo moneyslaves https://moneyslaves.nl
moneyslaves: moneyslaves is een ondeugende chat website met fictieve profielen van geïnteresseerde vrouwen en mannen

Wat kost moneyslaves?

Kosten voor aankoop credits bundels en het recht op herroeping op moneyslaves

voor het chatten doormiddel van berichten met niet legitieme profielen op moneyslaves is een credit-bundel vereist.

Door één van je credits in te zetten kun je eenmalig berichtje beantwoorden. Des al niet te min zijn de kosten met het grootste credit-bundel (het voordeligste kosten per bericht) nog gewoon minimaal 1 euro per verstuurd bericht. Maar goed, daarvoor moet je wel het er voor over hebben om voor een slordige 180,- euro aan een creditbundel te investeren in credits. Echter is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk om fysieke dates te krijgen al doen ze veelal overkomen dat dit juist wel kan.

Wanneer je nog Dus géén credits hebben betekend dat, kun je niemands berichten lezen of beantwoorden. Op het moment dat je over credits beschikt, is het lezen van berichten gratis. Ook zijn credit-pakketten nodig om chatpals zogehete flirts of ijsbrekers te sturen.

Deze credit-pakketten kan je alleen alleen vooraf worden ingekocht. De creditkosten op moneyslaves.nl voor de aankoop van berichten tegoed zijn als volgt:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo moneyslaves
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

moneyslaves specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching