Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:49:06 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:49:06 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:49:06 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:49:06 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:49:06 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:49:06 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:49:06 ) negerin-neuken Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

negerin-neuken: Erotische chatdienst voor ondeugende mensen die gelijkgestemde chatters, negerin-neuken's profielen worden beantwoord door chatoperators

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

ZIn in een geil zwartje, negerin, ebony of een lekkere geile afrikaanse dame ? Maak vandaag nog een gratis profiel aan en kom in kontakt met een geile negerin


negerin-neuken is een datingsite met voornamelijk neppe profielen die deze website zelf hebben gecreëerd. De chatberichten worden bijna allemaal geschreven door ingehuurde berichten centrales die daarvoor betaald krijgen. Deze chatters weten precies hoe zij een chatgesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op zo een berichtje wilt reageren moet je daarvoor een vergoeding betalen per berichtje.



Vaak word je rap na je registratie op negerin-neuken.nl overladen met veel chatberichten van deze fictieve gebruikers, waarbij het meestal gaat om goed uitziende vrouwen. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen hebben.

negerin-neuken in het kort

Bedoeld voorHet triggeren van chats tussen geregistreerde personen en fictieve profielen prijzige kosten per bericht.
logo negerin-neuken negerin-neuken
logo negerin-neuken https://negerin-neuken.nl
negerin-neuken: Erotische chatdienst voor ondeugende mensen die gelijkgestemde chatters, negerin-neuken's profielen worden beantwoord door chatoperators

Wat kost negerin-neuken?

Kosten negerin-neuken voor de aankoop van credit-pakketten en Herroepingsrecht

Om contact te met leden op negerin-neuken moet je verplicht een credit pakket hebben aangekocht.

Door met 1 van je credits te betalen kun je een single berichtje versturen. Maar betaal je met de hoogste credit-pakket (het voordeligste kosten per bericht) als nog gewoon bijna één euro per bericht dat je verstuurd. Maarja, daarvoor moet je wel het er voor over hebben om voor 180 euro credits pakket aankopen. Ten slotte is het niet mogelijk om fysieke dates te verwezenlijken al zeggen ze vaak dat dit wel zo is.

Als je nog geen creditbundel bezit, kun je nul berichten beantwoorden of lezen. Zodra je over voldoende credits beschikt, is t lezen gratis. Ook heb je een credit-pakket nodig om profielen een zogenoemde flirts of ijsbrekers te sturen.

Deze creditbundels dienen alleen vooraf worden betaald. De creditkosten op negerin-neuken.nl voor het aanschaffen van een van de creditbundels bedragen als volgt:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo negerin-neuken
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

negerin-neuken specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching