NieuweRelatie: Voor singles opzoek naar een nieuwe relatie

Laatst bijgewerkt op 1 januari 1970

Nieuwerelatie is opgericht in 2004 en is bedoeld als datingsite voor mannen en vrouwen van 40 plus die opzoek zijn naar een nieuwe relatie. Maar deze site is natuurlijk ook prima te gebruiken voor singles van 40 jaar en ouder. Daarnaast geven zij op hun informatie pagina aan dat iedereen vanaf achttien jaar zich hier mag inschrijven. Niettemin hebben sinds de oprichting van Nieuwerelatie.nl al meer dan 72.000 mensen zich hier inschreven. Bovendien hebben ze leuke sociale functies als een foto-muur met duizenden door leden geplaatste foto's en "het Chatcafé" waar je kunt chatten met andere leden. Maak ook kennis met deze datingsite door je gratis in te schrijven en een eigen profiel aan te maken. Vervolgens heb je direct overzicht over alle profielen, kun je flirt- of een persoonlijk bericht sturen naar de man of vrouw van je keuze.

NieuweRelatie Veilig en Betrouwbaar?

Zodra we deze 40plus datingsite bezoeken zien we direct dat ze gebruik maken van een beveiligde SSL verbinding waardoor je gegevens versleuteld en beveiligd worden bewaard. Vervolgens valt ons op dat je ingelogd moet zijn om de actieve gebruikers te kunnen zien, wat goed is voor je privacy. Op deze website kom je geen vervelende advertenties of koppelingen naar andere websites tegen, en ook via de mail zul je niets ongewenst binnen krijgen door deze aanbieder.

Bij Nieuwe Relatie controleren ze alle profielen handmatig waarbij ze ook zeer actief zijn op het weren / verwijderen van profielen met foutieve bedoelingen. Hierdoor zul je hier alleen echte profielen tegenkomen van serieuze singles opzoek naar een (nieuwe) relatie. Tevens heeft Nieuwerelatie haar verwerking van persoonsgegevens gemeld bij het "College Bescherming Persoonsgegevens".

NieuweRelatie in het kort

logo NieuweRelatie NieuweRelatie
NieuweRelatie: Voor singles opzoek naar een nieuwe relatie logo NieuweRelatie

Wat kost NieuweRelatie?

Nichedating Nee

Gemiddelde beoordeling
Populariteit
1 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Gebruiksgemak
1 / 10
Functionaliteit
1 / 10
Klantenservice
1 / 10
Kosten
1 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Fred ( jaar) 1 juli 2019
Ik raad NieuweRelatie niet aan Fred over NieuweRelatie

Is bij veel van dit soort sites zo! Eerst paar reacties "cadeau" doen om je vervolgens geld te laten betalen. Of ze zetten een paar van die "fictieve" mormels aan het werk die je de kop gek maken. Gelukkig ben ik al getrouwd maar als ik je een advies mag geven ga lekker naar de kroeg /sport vereniging of wat dan ook en geloof wat je ziet i.p.v. Betalen voor mooie praatjes.

auteur van de beoordeling
Ruben ( jaar) 8 augustus 2018
Ik raad NieuweRelatie niet aan Ruben over NieuweRelatie

Deze website is een vorm van oplichterij.
Er wordt een regel van spam ingebouwd, waarbij je exact 4 berichtjes kan versturen, en het systeem in "shut down" gaat. Na enkele uren kan je nog eens 4 berichtjes versturen en dan heb je het gehad voor de hele dag. Hoe kan je nu contacten leggen met dit onwaarschijnlijke systeem. Ik ga deze website dan ook aan iedereen afraden.

logo NieuweRelatie
Onze score 7.2
Gemiddelde beoordeling
12 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 171 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 2 eerlijke ervaringen

NieuweRelatie specificaties

Top sites op 1 januari 1970

Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
BeNaughty
Bekijk site
logo BeNaughty
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching